Läsa på semestern + boktips

Allmänt, Tips

Någonting jag alltid ser fram emot när jag ska på semester är att läsa. Jag vet inte varför men jag har mycket svårare att få till läsningen hemma även om Gustav läser varje kväll. Ännu konstigare är det ju då jag faktiskt älskar att läsa och har gjort enda sen jag var liten. Kommer så tydligt ihåg hur mycket jag längtade när det var dags att köpa nya Harry Potter-böckerna. Wow alltså haha. Kommer speciellt ihåg en gång när vi var i fjällen över jul en gång och jag bara läste hela dagarna, ville knappt åka skidor. Några böcker jag läst som jag verkligen rekomenderar: Störst av allt - Malin Persson Giolito Bortom varje rimligt tvivel - Malin Persson Giolito Bara ett barn - Malin Persson Giolito Dubbla slag - Malin Persson Giolito Alla böcker av Lars Kepler Viveca Sten-serien Kvinnan på tåget - Paula Hawkins I djupt vatten - Paula Hawkins Det är något som inte stämmer - Martina Haag

Två bilder från en härlig lässtund på en strand på Caracao 2017.

På min och Mathildas resa hann jag faktiskt med några böcker. En av dom var I djupt vatten av Paula Hawkins; SÅ spännande och bra. Stort tips :)

Dessa tre böcker har jag packat ner till resan nu. Sen har även Gustav packat 2-3 stycken så lär väl läsa dom också om jag hinner. Men minst tre böcker ska definitivt läsas under dessa tre veckor.

Gillar