Last couple of days

Allmänt

Nu blir jag lite off här i bloggen igen i och med att vi äntligen fått nycklarna till den lokal vi ska bygga gym och kontor i! Vilket såklart känns väldigt roligt, men det bidrar också till mindre jobb framför datorn. På måndag kommer det hantverkare till lokalen och innan dess ville vi bli klara med pentry+omklädningsrum och badrummet. Här ovanför ser ni Emma och Vilma. Emma monterade förvaringsbänken till omklädningsrummet och Vilma klippte podd. Längtar efter att kunna ge min anställda lite bättre ergonomiska förutsättning hahaha.

Vi hann med allt vi ville hinna med förutom att sätta upp en duschdraperi-stång. Köpte något svinbilligt kit som man skulle kunna limma fast istället för att borra, tror ni det funkade? :) Nope. Handdukarna är från H&M Home, kaffebryggaren från OBH Nordica och exakt allt annat ni ser är från Ikea hahah. De fina ljuslyktorna köpte jag för 50 kronor på Ikea Kungens Kurva och då fick man tre stycken fina ljuslyktor. Riktigt kap! Längtar efter att allt blir klart och ta riktigt fina bilder på lokalen!

När vi var klara så åkte jag hemåt, mötte upp Alice och Bella för att börja laga middag tillsammans!

Alice, Pierre, jag och Gustav åt jättegoda färsbiffar med potatis och brunsås. LIVET.

Ännu härligare var det imorse när jag och Gustav blev bjudna på frukost hemma och Alice och Pierre. Nu när vi bor hos min mamma så har vi 250 meter ifrån varandra, så himla mysigt. Efter dunderfrukosten så gjorde vi alla en insats och monterade Alice och Pierres garderobsdörrar. Stackarna har ju renoverat och monterat grejer sedan in Maj och har tröttnat lite på det. Så jag tog tag i deras skjutdörrar precis så som Alice tar tag i mitt kaos rätt så ofta. Ibland behöver man bara någon som styr upp sånt. Sen kan det vara skönt för dom att inte själva montera skjutdörrar i fyra timmar, inte så skönt för förhållandet så att säga! :)

Till slut var vi i alla fall klara och sen kollade vi serier i soffan tills Gustav drog och spelade padel. Bella var också helt slut av allt skruvande och fixande :) Till vänster ser ni Gurka. Det är Noras hamster som jag och Gustav tar hand om i helgen medan hon är på fotbollsträning.


Nu ska jag kika vidare på tv och äta brownie cookies. Puss och kram <3 Och förresten! Imorgon söndag släpper jag och Mathilda ett bonusavsnitt, missa inte det!

Gillar