Lilla galningen

Allmänt
INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR
Hejsan från mig och Bella! I skrivande stund är klockan 11.30 och Bella har precis somnat här bredvid mig i soffan. Imorse var det poddinspelning och sen åkte jag till Alice för att ta emot Bella när Alice skulle till jobbet. Lillan var på bushumör så jag lämnade bara av mina saker och sen gick vi ut på en "promenad". Inom citationstecken då hon mest hoppar och stannar haha. Först gick vi lite i en kvart (som egentligen skulle tagit fem minuter) och sen gick vi till en fotbollsplan bredvid huset och lekte lite med pinnar i en kvart. Efter dom 30 minuterna blev lillan helt slut så nu sover hon som en stock haha :)
Man märker verkligen skillnad på hennes tempo nu jämfört med i lördags när vi var här på middag. Hon vill verkligen leka mer och mer. Allt med snören är högst intressant så mina jeans blev dagens offer :).. Dom har jag fått vika upp nu hahah..
Lilla knyte :( <3 <3 <3
Planen för dagen är att hänga med Bella och jobba här från soffan. Senare ikväll håller jag i ett event tillsammans med Jean Paul Gaultier för deras parfym Scandal! Ska bli så jäkla kul att träffa härligt folk :) Förutom det sitter jag och drömmer mig bort och kollar boenden på Bali samt gulliga hundtröjor till Bella som hon förmodligen inte skulle gilla alls att ha på sig hahah..
Tomtedräkt - LÄNK // Renöron - LÄNK // Jultröja - LÄNK

Gillar