Lista: Saker jag INTE gillar

Underbar mat på Art! Min äckligaste mat? Svar: Alltså nu äter ju inte jag kött längre så nu är det lite svårare att svara på denna. Men innan så måste jag säga diverse skaldjur.. Usch :( Lukten är verkligen för fruktansvärd. Hatväder? Svar: Ja allt som innebär regn och blåst. Först tänkte jag skriva att jag ogillar när det är kallt men jag kan verkligen uppskatta en fin vinterdag. Det går liksom inte att ha en bra dag när det regnar och blåser, det är fruktansvärt oavsett årstid eller temperatur.

Jag och Anna i Falun nu i Februari <3 Då tappar jag humöret helt och hållet: Svar: När jag blir besviken. När folk är långsamma eller försenade. När jag är hungrig…. Och när jag ska ha mens kan jag vara extra känslig. Den värsta kombinationen är verkligen om jag har mens, är hungrig, haft lite vardagsmotgångar och sen gör någon mig besviken. INGEN härlig kombo kan jag lova hahah..

Sämsta musiken? Svar: Sämsta musiken som jag ”utsätts” för är techno när jag är ute och dansar. Alltså jag klarar verkligen inte av dunka-dunka-musik utan tydlig melodi. Jag vet liksom inte hur jag ska röra mig då. Annars lyssnar jag ju bara på musik jag själv gillar.

Värsta tiden på dygnet? Svar: Hmm jag har ingen speciell tid på dygnet jag ogillar men jag kan ju vara lite trött runt typ 17.00 då jag börjar bli hungrig inför middagen. Efter tolv på kvällen brukar jag vara väldigt trött men det är väl inget jag ogillar liksom! Mitt sämsta humör? Svar: När jag är rastlös och hungrig, ännu värre i kombination :)
Såhär glad är jag när jag får mat ? Sämsta grejen jag äger? Svar: Alltså det är väl inget jag äger men jag har nyligen förstått att jag har vääärldens sämsta elavtal hahah. Måste ta tag i det där men det är ju SÅ tråkigt. Värsta personlighetsdragen? Svar: Folk som är: – Otacksamma – Snåla – Giriga – Känslokalla – Lögnare – Negativa

Gillar