Listan om mig

Bekännelser, Frågor & Svar
Hur gammal är du?
23 år gammal. Ibland känner jag mig fortfarande som 19 och ibland känns det som att jag måste vara äldre än "bara 23".
Hur gammal känner du dig?
Nu började jag svara på den här frågan i förra frågan hehe. Nej men ibland känns det liksom som att jag varit vuxen rätt länge. Jag flyttade hemifrån innan studenten (bodde hemma igen sen i 6-8 månader), har försörjt mig själv länge osv. På så sätt känns det liksom som att jag borde vara äldre än 23. Andra dagar känns det som att jag är vuxen på låtsas och är en tonåring som rymt hemifrån typ haha.
Vart bor du?
I min fina, älskade bostadsrätt i Årsta. Köpte denna pärla i September 2016 och det är jag mig själv extremt tacksam för. Fasen så rätt och bra det blev trots att jag knappt hade någon koll på vad jag ville ha vs inte ville ha förutom storlek osv. Min lägenhet är en tvåa på 55 km och jag känner mig väldigt hemma här.
Vad har du gjort idag?
Idag när jag skriver detta inlägg så är det faktiskt fortfarande oktober och jag befinner mig i Sverige. Så detta är alltså ett så kallat tidsinställt inlägg. Men idag har jag varit på ett morgonevent med Ångestpodden och Kicks och under dagen har jag och Vilma planerat och gjort inlägg likt detta inför min semester.


Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför?
Jag måste säga att jag tycker om alla årstider men självklart föredrar jag sommaren. Det är varmare, ljusare, finare och alla människor är gladare. Det tackar man inte nej till liksom.
Är du beroende av något?
Var beroende av socker förut men nu vet jag inte riktigt.. Musik och träning typ? Mår ju verkligen inte bra av att inte träna.
Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu?
Just där jag är just nu! Bali <3
Vad är du på för humör just nu?
Jag är väldigt glad idag. Känner att jag är extremt tacksam över att jag lever just mitt liv.

Vilket är ditt favoritgodis?
Allt som är surt typ. Ljusrosa, sura skumbananer, sura röda flaskor, rosa-gula döskallar osv osv.
Vilken är din favoritaffär?
När det kommer till mode är det nog Weekday just nu. Annars gillar jag HM Home, Sephora osv.
Är du en morgon- eller kvällsmänniska?
Oj jag kan typ inte välja. Jag är nog en mix av båda men om det lutar mer åt något håll så är det ändå morgonmänniska. Jag gillar inte att vara uppe länge/festa in på småtimmarna. Är produktiv och pigg på morgonen även om jag såklart också gillar att sova ut ibland.
Har du blivit sydd någon gång?
Ja men bara en gång tror jag. Jag har sytt i min läpp en gång efter att jag fick någon jättekonstig liten knöl där i tonåren. Fick alltså lilla knölen bortskuren och sen sydde dom ihop min läpp vilket syns ganska tydligt idag.

Vem gjorde senast något extra speciellt för dig?
Vilma gav mig en mascara från Maybelline (Define a lash) som inte finns att köpa i Sverige. Hon hade beställt dom av sin kompis som var ute och reste och när jag nämnde att jag älskade den så fick jag en av henne, så himla snällt verkligen!
Är du blyg?
Jag ser inte mig själv som en blyg person men jag är nog lite blyg i nya tillställningar där jag inte känner så många och kanske känner mig lite utanför.
Vad heter du i andranamn?
Karin och Viktoria. Karin är ett släktnamn och Viktoria tyckte mina föräldrar var fint typ.
Vill du gifta dig?
Jo men det vill jag väl. Jag skulle inte säga att det är viktigt för mig men skulle absolut tycka att det var roligt.
Har du något smeknamn?
TYP inte. Andreja. Andy. Andreaviktoria på instagram haha.
Gillar