LISTAN OM MORGNAR

Bekännelser, Frågor & Svar

När går du upp?
Det är lite olika men just nu går mitt alarm alltid 06.00 på morgonen. Då brukar jag ligga kvar i sängen i kanske 20 minuter innan jag går upp och startar dagen. På helgerna sover jag kanske till 8, brukar ställa ett alarm vid 08.30 då jag inte vill sova för länge men brukar ofta vakna tidigare än så i och med att vi går och lägger oss rätt tidigt. Älskar det.

Vad är det första du gör varje morgon?
Plockar ur diskmaskinen då den nästan alltid är nydiskad. Städar lite från gårdagen om det behövs, bäddar sängen och sen sätter jag igång med frukosten. Tycker det är skönt att allt är i ordning innan jag sätter mig och äter frukost.

Hur lång tid spenderar du i badrummet varje morgon?
Oj.. Det kan vara allt ifrån 5 minuter till 35 minuter. Sminkar jag mig inte så ytterst få minuter, bara borsta tänderna, tvätta ansitket och sätta upp håret i en toffs typ. Jag brukar inte duscha på morgonen utan gör det oftast på kvällen alternativt efter mitt senast utförda träningspass.

Är frukost viktig?
JA. Jag fungerar inte utan frukost. Älskar min frukoststund, den är som helig för mig. Inte bara för att jag behöver maten i magen utan det är också en så mysig start på dagen tycker jag. Sitter ofta framför Nyhetsmorgon vilket jag tycker om.

Vad äter du till frukost?
Rätt olika! Gröt, smoothie, kvarg, ägg, bananpannkakor, smörgås osv. Brukar variera, äter nästan aldrig samma två dagar i rad.

Bilder från mitt absolut finaste frukostminne, när jag och Gustav åt frukost utomhus i Torekov. Det var så varmt redan vid 07.30 att vi satt i badkläder. <3

Är du morgontrött?
Nej inte alls. Efter att jag vaknat är jag "normal" inom fem minuter. Kan inte alls relatera till "morgonhumör" som många andra upplever.

Vad har du för alarm?
Jag använder funktionen "läggdags" i min iPhone. Tycker det är skönt att se hur många timmar man sover osv.

Hur ser en perfekt morgon ut?
En perfekt morgon spenderas tillsammans med Gustav, så en helgmorgon. Vi äter antingen i sängen eller i soffan och har blivit tillräckligt hungriga för att orka äta flera olika saker till frukost. Solen skiner, Nyhetsmorgon är positivt och intressant och vi har ingenting att stressa till. Vi lyxar till det med parmesan i äggröran och dricker flera koppar kaffe <3

Vad är det bästa med morgonen?
Att starta dagen bara typ? Älskar känslan av nystart hur klyschigt det än må låta.

Hur går du helt klädd på morgonen?
Morgonrock eller mjukisbyxor + t-shirt!

Gillar