Lögner och spekulationer.

Allmänt, Texter

Detta känns på ett sätt så jäkla töntigt men samtidigt känner jag ändå att det är viktigt för mig. För några dagar sedan så skrev Camilla på Bloggbevakning ett inlägg om mitt samarbete med Estrid och om min tidigare laserbehandling för hår under armarna. Inlägget säger kort och gott att jag ljuger för mina följare då jag egentligen inte har något hår under armarna, att jag därför inte alls kan gå i god för att rakhyveln från Estrid är så bra som jag påstår. Att målas upp som oärlig och falsk gjorde mig faktiskt riktigt ledsen och därför vill jag göra detta inlägg. Det sista jag vill är att någon av er ska tro att jag ljuger för er.

Jag har lasrat mig fyra eller fem gånger under armarna samt bikinilinjen. Jag är jättenöjd med behandlingen men den är inte klar. Om man vill lasra bort alla hårsäckar så kan det behövas cirka tio behandlingar, det är lite från person till person. Jag har betydligt färre aktiva hårsäckar nu än innan behandlingen vilket jag tycker är väldigt skönt, men jag har fortfarande hår under armarna. Kan vi bara stanna upp en sekund här och skratta åt det faktum att jag sitter och "försvarar mitt hår under armarna" hahaha.. Herregud.

När jag läste inlägget och kommentarerna till det blev jag rätt ledsen och irriterad över att folk bara väljer att tro på lite vad som helst. Vi lever i ett samhälle där någon tar ett blogginlägg om en annan person som fakta. Camilla eller ni som tipsade henne om att skriva detta inlägg hade bara kunnat fråga mig "har du fortfarande hår under armarna? Du har väl gjort laserbehandling?" så hade jag kunnat svara exakt det jag skrivit här ovanför. Inte bara i lilla blogg-världen känns detta fenomen mer aktuellt än någonsin. Det känns som att folk hellre vill ha en story, drama och lite ökning i sin statistik än att faktiskt presentera fakta. Riktigt trist och sjukt. Slutligen. Jag har gjort IPL behandling som jag är nöjd med. Jag har dock fortfarande hår under armarna. Jag älskar min rakhyvel från Estrid och det skulle jag aldrig säga om jag inte tyckte det. Utan att låta som skrytsam; jag får förslag på samarbeten i princip varje dag som jag tackar nej till för att det inte är något jag genuint gillar eller vill stå bakom. Alla mina samarbetspartners väljer jag ut noggrant och testar innan jag tipsar om dom till er, det hoppas jag verkligen att ni litar på. <3  

Gillar