Lokalen: Tankar kring kontoret

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

KONTOR hörni! Känns så jäkla vuxet om jag ska vara ärlig. Seriöst på något sätt. Men inte bara vuxet och seriöst, också väldigt roligt och pirrigt! Här ovanför ser ni i alla fall en moodboard över hur jag vill ha kontoret. Alla bilder är hittade på Pinterest! Rummet är inte så stort (cirka 12-13 kvm) så vi kommer få plats med fyra skrivbordsplatser, två hurtsar, ett skåp, lite hyllor och eventuellt någon fåtölj. Först var jag inne på att måla rummet beiget men sen kände jag att det kunde vara kul att vara lite "vågad" när det ändå inte är hemma hos en själv. Hittade nyansen ovan hos Alcro som heter Vårvinter och tror den kommer passa bra. Den är lite grågrön-blå. Vi har ljust golv och stora fönster så tror inte det kommer upplevas som för mörkt.

Här ser ni den framtida kontorsdelen föresten! Vid pelaren ska det byggas en vägg upp till tak med dörr till höger. Först tänkte vi ha den till vänster men sen kom vi på att ytan vid fönstret ändå inte går att maximera lika mycket i och med fönster istället för vägg + element. Det är cirka 3x4 meter stor och 3,4 i takhöjd.

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an // 8an

Här ser ni lite saker på inköpslistan! Eller vi har inte bestämt matta eller fåtölj än men tycker dessa var fina. Frågan är om det är dumt med vit matta... Det är inte bara jag som spiller på det här kontoret nämligen hahaha.. Men gymmet kommer ju vara lite mörkare i och med att all utrustning är svart + svart gymgolv så känner att det kan vara kul med lite ljusare i kontoret.


Vi får tillträde till lokalen torsdag nästa vecka, alltså 1a Oktober. Då börjar vi sätta igång med det vi kan göra redan då. Gymutrustningen kommer nog inte förens ett par-några veckor senare men det är nästan bara bra. Vi måste ju som sagt få upp väggen först + dra el i loklen + sätta belysning överallt osv. Vi är nämligen dom första som tillträder lokalen i och med att det är ett nybygge. Yeeeey!!

Gillar