Lunch på Ralph's

Allmänt, Resor

Igår hade vi inte helt bestämt vart vi skulle äta lunch men det stod mellan Ober Mama eller Ralph's. Och som ni ser så blev det Ralph's som är Ralph Lauren's egna restaurang här i Paris! Det var så himla fint och mysigt. Vi hoppades på att få sitta ute först men i och med att det sen började regna så blev vi mycket nöjda med detta bord vi fick inomhus, även kallat restaurangens bästa bord; goals!

Vi fick in FRITERADE OLIVER och det här var verkligen det godaste jag smakat på länge. HUR kan detta inte vara en grej än? Både jag och Mathilda bestämde direkt att vi skulle testa att göra detta hemma sen för det var verkligen maaagiskt gott. Vi bad till och med om fler haha.. Sen drack vi varsitt glas bubbel, man får ju ändå fira när man är i Paris och nyss bokat drömmarnas resa. I torsdags efter vår lilla nap så bokade vi nämligen flyg till vår USA-resa nästa sommar. Vi landar i San Fransisco den 12e Juni och åker hem från New York fem veckor senare; goals!

Jag beställde in en tomatsoppa till förrätt som var väldigt god men... Den var kall!? Jag vet inte om jag missade det på beskrivningen i menyn men jag blev väldigt besviken. Kändes lite som att äta olagad mat liksom. God men kall som sagt haha..

Till huvudrätt så beställde vi båda in varsinn veggie-burgare. Vi vet inte riktigt vad själva burgaren bestod av men jag gissar på någon mix av böner och linser kanske. Den var i alla fall väääldigt god och pommesen var ännu godare.

Efter maten fick man in en skål med popcorn, men inte vanliga popcorn utan med karamellsås och jordnötter; goals.

Millie <3

Ralph's är ett väldigt fint ställe med vita dukar, utmärkt service och rätt höga priser. Vi tog in en flaska vatten och såg sen på notan att den flaskan kostade.. SJUTTIO kronor. Kändes lite segt men maten, drycken och tilltuggen var väldigt goda så kan ändå rekommendera detta ställe till er om ni vill äta en finare lunch.

Gillar