Lunch & pressevent

Allmänt

I onsdags så var jag inbjuden till Sephoras och Vass PR's pressdag vilket jag faktiskt såg fram emot väldigt mycket. Även om mitt intresse för smink inte är lika stort som för ett par år sedan så tycker jag fortfarande att det är kul att testa nya saker, känna och klämma lite. Jag kollade med Bianca och Tove om dom också skulle gå vilket dom som tur var skulle. Så vi passade på att ta en lunch innan för att hinna catcha upp om vad som hänt på sistone. Vi satte oss på 1889 som är en Pizzeria inne i Mood Gallerian. Kan verkligen tipsa er om deras pizza, sjukt god!

Så fina! Tove till vänster och Bianca till höger men jag antar att ni dock känner till dom vid det här laget. Vi alla tre har faktiskt känt varandra riktigt länge nu. Jag och Bianca har känt till varandra väldigt länge, vi bodde nämligen väldigt nära varandra och våra grundskolor var "grann-skolor". Mötte varandra i innebandy, hade gemensamma kompisar osv. Sen var det en dramatisk skitsnackare som förde oss samman brukar vi skämta om haha. Nej men vi blev faktiskt vänner efter att vi typ börjat tycka illa om varandra pga en person som ville att vi skulle det (jag vet, sjukt konstigt). Jag hängde ut Bianca i min blogg (obs vi snackar alltså 2010 typ) och efter det löste vi ut vad som egentligen hänt och blev vänner istället. Hahahha herregud. Tove och jag lärde känna varandra 2011 om jag inte minns helt fel vilket också är en himla massor av år sedan, kul ju <3

Sen tog vi oss i alla fall mot Fridhemsplan och stället där dom hade årets press-event. Tidigare har dom hållit hur på sitt PR-kontor men det har varit lite tight så det var väldigt skönt och trevligt att vara på Meetingroom istället; det var här jag och Mathilda hade två av våra livepoddar faktiskt! Jag gick klädd i grå jeans, stickad tröja och min favoritväska :)

Vi fick alltså kika på sånt som nyligen lanserats eller som lanseras snart nu till våren. Här ovanför ser ni två highlights från Too Faced. Den rosa är inte lika rosa som den ser ut att vara utan är mer guldskimmrig, så jäkla fin!

Vi testade även att pressa lite glittriga skuggor från en ny palett från Too Faced. Fanns såååå mycket fint. Gillar verkligen Too Faced, blev hooked on a krok när jag köpte upp mig på deras grejer i New York 2013.

PS: Ser ni att jag har svart nagellack? Vet seriöst inte om det någonsin har hänt sedan typ.. 2010? Ni ba okej det är inte värsta grejen men grattis gmn. :) Nej men det var inte mina naglar jag ville prata om utan det var denna fruktansvärt snygga paletten från Nars. Jag har ju en palett från Nars i samma storlek och lite liknande skuggor; den är allt jag behöver MEN måste nog ha denna också hehe. Har tyvärr inte hittat denna eller min på Sephoras, svenska hemsida men kika i butik :)

Vi fastnade en stund hos Tarte som äntliiiiigen ska lanseras i Sverige. F I NA L L Y är vi nog många som känner. Följer man smink-youtubers från USA så vet man ju att this is the shit där borta.

Tyckte att denna ögonskuggepalett från Tarte var så himla fin. Formulan kändes riktigt nice. Sen en sak jag tycker är väldigt viktigt och positivt när jag köper en palett är att det helst ska ingå en spegel och att den inte ska vara större än den på bilden ovanför.

Vi blev rejääält bortskämda med prover inom både hudvård och smink och jag känner mig faktiskt oväntat taggad på att testa allt. Det känns som att jag ofta blir mer intresserad för smink på vinterhalvåret, på sommaren sminkar jag mig knappt någonting liksom. Samma med hudvård, i och med att min hy är relativt problemfri så klarar den sig med lite dagkräm på sommaren men på vintern då blir det masker, serum och hela faderullan :)

Gillar