Magi i Torekov

Allmänt, Resor

Innan det var dags att åka hem från Båstad/Torekov och hela sommarturnén så åt vi middag alla tillsammans. Eller okej; hela teamet som jobbat med varandra i nästan tre veckor och jag haha :) Jag har ju verkligen varit som en liten maskot haha.. Eller groupie haha! Jag och Gustav har ju bott själva så vi hade inte hunnit umgås så mycket med dom andra så det var väldigt trevligt att äta middag alla samlade.

Dom jobbade i Båstad men vi bodde i Torekov och den här middagen åts nere i Torekovs hamn. WOW vad vackert det var alltså. Vi åt på ett ställe som heter Mobys. Alla verkade nöjda med sin mat men jag tyckte att det var rätt dåligt att man inte kunde få byta ut laxen till halloumi i bowlen jag beställde :(

Både jag och Gustav fattade tycke för alla stopp på sommarturnén. Jag vill sååå gärna tillbaka till Gotland, Tylösand och Torekov. Alla tre ställen var så fina och mysiga, perfekta att spendera den svenska sommaren på. Torekov blev nog mitt och Gustavs favoritställe tillsammans. Ingen av oss har varit här förut (eller jag var här en gång som femåring) så det var kul att se något helt nytt tillsammans.
Solnedgången var MAGISK.
Ljuset var verkligen perfeeekt att fota i. Ja ni ser ju själva <3
Flickan som älskar solnedgångar.
Snacka om ett mysigt avslut på Gustavs jobb för sommaren som också blev vår gemensamma sommarsemester. Nu ska vi ju snart iväg igen men är så tacksam över att jag kunde hänga med i och med att vi hade varit ifrån varandra så länge innan vi sågs i Visby. Om någon har semester kvar att spendera eller vill ha tips till nästa sommar kan jag varmt rekommendera er att hyra en stuga i Torekov, vilket ställe!  

Gillar