Make up wanties

Allmänt, Skönhet, Tips, Wanted

Jag har sett och hört så himla mycket om den här paletten nu att jag bara känner att jag måste ha den. Jag älskar ju att göra ögonsminkningar som är lite mer åt det röda och lila hållet så tror verkligen att den här skulle passa mig perfekt. De glittriga skuggorna ser verkligen amazzziing ut. Ni hittar paletten HÄR

För typ ett år sedan använde jag liquid lipsticks väldigt ofta men har slutat med det utan någon specifik anledning. Något som får mig att vilja börja igen är den här nyansen från Kat Von D; Bow N Arrow. Tycker verkligen den verkar vara den peeeerfekta nyansen för mig. Jag använder ju dagligen Viva Glam II, det är också lite lila-beige-grått i tonen.

Ni hittar läppstiftet HÄR

Om det är något jag känner att jag hittat rätt i så är det min foundation från Make Up For Ever. Den är precis lagom täckande för mig och funkar bra till min hy och torkar inte ut som vissa andra foundations gör. Love it! Nu har jag bara en eller två omgångar kvar så måste verkligen köpa en ny och när jag gör det funderar jag på att också klicka hem den matchande concealern. Jag har ju "alltid" kört på denna från Nars men kan vara kul att testa något nytt också.

Foundation - HÄR (jag harY365) // Concealer - HÄR

Gillar