Maria Nila x Way Out West - Dag 1

Allmänt, Min dag/helg i bilder
Man kunde ju verkligen inte låta bli att fota på denna fantastiska balkong haha! Här ser ni i alla fall min outfit för dag ett på Way Out West. När jag var på Åland för ett par veckor sedan så testkörde ju jag en color refresh omgång inför Way Out West och då tänkte jag att det skulle vara riktigt snyggt med en hel-lila outfit att matcha med håret. Jag körde på Lavendel & Pink Pop den här gången och i HELA håret. Blev faktiskt riktigt nöjd med resultatet och det känns så kul att ni var många som tyckte det var fint igår på Instagram, tack för det fina ni! <3
Passade även på att fota min fiiiiina älskling. Hans set är från Nike om någon undrar!
Direkt när vi kom fram till festivalområdet så gick vi självklart mot Flamingoscenen, bakom den står nämligen Maria Nila med deras fina styling-tält. Under alla tre dagar finns alltså dom på plats för att styla era hår helt gratis, hur nice? Inte nog med det så kan man köpa deras produkter på plats för 99 kr styck där hälften av intäkterna går till välgörenhet. Yey!
Jag hade inte gjort någonting med mitt hår innan utan hade bara låtit det självtorka. Mitt hår är (nu förtiden tydligen) rätt vågigt och lockigt av sig själv men jag kände att jag ville bättra på vågorna lite samt ha lite mer textur i håret.
Förutom det så hade vi i massor med glitter och det blev verkligen pricken över i:et på min lila look igår haha! Nej men alltså hur festligt?? Glittret finns i massor med olika färger och går även att ha i hårbotten vilket blev supersnyggt tycker jag.
Om ni befinner er på Way Out West, ta er förbi Flamingo-scenen, Uber Eats-montern och sen hittar ni Maria Nila bredvid TV4. Här kommer jag hänga en hel del om ni vill säga hej samt om ni vill få håret stylat. Tjejerna här inne är verkligen snabba proffs!
Efter håret var fixat och klart så gick jag och Gustav iväg mot en av de framträdanden som jag sett fram emot allra mest under WoW, nämligen Zara Larsson. Alltså vilket JÄKLA framträdande. Hon är så enoooormt proffsig och duktig, fick rysningar flera gånger. En stjärna är hon helt enkelt.
I slutet av min första dag på Way Out West måste jag säga att jag var sjukt imponerad av denna festival. Detta är ju första gången jag är här och nu känner jag bara; nu förstår jag vad alla snackar om hahah. Summerburst och liknande kan ju verkligen slänga sig i väggen om man jämför med detta. Det jag tycker känns roligt är att det är kul att hänga på WoW även om man inte festar eller är full. Det är fullt med roliga montrar, god mat osv. Här ser ni mig överlycklig med nutella-churros igår precis innan det blev mörkt och regnet började komma in över stan. Kändes väldigt tursamt och skönt att slippa det under dagen, eftermiddagen och större delen av kvällen.

Nu laddar vi om inför dag 2! <3

Gillar