Mathilda och Andrea i Cafékampen!

Allmänt, Podcasts

Men alltså HUUUUR kul är inte detta? Nu har det gått ungefär ett halvår sedan jag och Mathilda släppte vårt senaste poddavsnitt och det "firar" vi med att vi för typ två veckor sedan fick gästa Simons podd Cafe-kampen. Jag kommer ihåg att Mathilda var på mig för ett år sedan eller något om att jag MÅSTE lyssna på den här podden, och när jag gjorde det förstod jag varför; den är verkligen så rolig. För er som inte känner till den sedan innan så är det en så kallad game show med frågesport, musik quiz, myt eller sanning osv. Måste erkänna att jag var lite nervös inför inspelningen, man vill ju fan inte prestera fööör dåligt och sen behöva skämmas liksom. Men jag är rätt nöjd med vår insats som man brukar säga, vi hittade en perfekt balans mellan att faktiskt försöka vårt bästa och samtidigt ha riktigt roligt.

Så tacksam för att vi blev inbjudna och ännu mer tacksam är jag över alla de fina ord vi redan fått från er gamla poddlyssnare. Många av er sa att det var så kul att höra våra röster igen, blir ju helt rörd av det haha <3 Nej men det var faktiskt roligt roligt att podda igen, det kändes ju nästan som vanligt i och med att jag och Mathilda helt plötsligt var tillbaka i samma poddstudio som vi själva suttit i så länge; till och med på våra egna platser haha!

Om ni inte redan har lyssnat får ni gärna göra det. Sök bara på "Cafekampen" i podcaster eller i Acast så hittar ni oss där högst upp i det senaste avsnittet. <3 <3

Gillar