MATHILDA OCH ANDREA LIVEPODD - BERNS

INNEHÅLLER REKLAM FÖR BAREBELLS

Okej hörni, förbered er på en så kallad bildbomb från gårdagen. Alla bilder är föresten tagna av min talangfulla vän; Jacob Papiniemmi. Det finns ingen som levererar redigerade och färdiga bilder snabbare än honom det lovar jag er.,

Under dagen hade jag känt mig lite orolig. Eller orolig kanske är fel ord, men jag mådde dåligt över att att inte ha "koll på läget", att inte ha kontroll. Jag har långt ifrån det kontrollfreak jag var på gymnasiet men lite ligger ändå kvar i mig. Jag längtade till att klockan skulle bli femton då vi skulle ses på Berns allihopa. Sekunden jag klev in i stora salen kände jag att jag kunde andas ut, detta skulle bli så jäkla bra det visste jag direkt. Först ut var det ju ett träningspass inplanerat därav alla de fina mattorna på golvet. Hur sjukt fina var inte dom? Barebells hade fått låna dom av Grounded Factory.

Nu är ju Berns rätt pampigt och snyggt i sig men såklart så var det lite Barebells-pynt runt om i salen vilket gjorde allt lite extra fint och mysigt. Är så glad och tacksam över att vi gjorde detta tillsammans med dom.

Jag ser verkligen... galen ut :) Hahha här ser ni i alla fall mig instruera shoulder taps som var en av träningspassets övningar. Vi tränade i totalt 30 minuter ungefär och alla kämpade på som bara den. Kände mig verkligen så stolt där uppe på scenen när jag tänkte på att det var en hel del som kommit trots att dom inte brukar träna och till och med känt sig lite oroliga inför livepodden just på grund av träningen. Alla var så jävla bra!

Efter träningspasset så fick alla lite att äta och sen var det äntligen dags för både mig och Mathilda att köra livepodd. Temat för kvällen var "Strong Inside Out" och det kändes verkligen som att vi hann gå igenom en hel del grejer man måste påminna sig själv om dagligen. Vi pratade bland annat om hur sjukt det fakto är att man är sin egna största kritiker och att man kanske måste börja behandla sig själv som man behandlar andra. Ofta är man ju betydligt snällare mot andra än sig själv..

Efter kalaset var slut hängde vi kvar lite med några av dom som kommit för att titta vilket såklart var lika härligt och mysigt som alltid. Ni är verkligen BÄST. Känns så jävla töntigt att säga såhär men vi har faktiskt dom bästa följarna i världen.

Och tänk att vi två får göra sånna här roliga saker tillsammans! Det är verkligen vardagslyx på högsta nivå. Nej men är så fylld av glädje efter gårdagen och är så tacksam för allt. Så tacksam över att jag och Mathilda poddar igen och att vi gjorde detta. SÅ tacksam över att vi jobbar med världens bästa Vilma som inte bara är sjukt duktig utan också en fantastisk vän. Så glad och tacksam över mina vänner och pojkvän som kom dit för att titta och stötta oss. <3

Nu är hybrisen på topp så nu är jag så jäkla taggad på att planera livepoddar inför hösten. Nej skämt åsido men det kan vara skönt att ha en lyckad livepodd i ryggen om man ska planera lite fler och större grejer.


TACK!

Gillar