Middag på ART

Allmänt

I torsdags åt jag, Elsa och Anna middag tillsammans och vi bestämde oss för att gå till ART. Jag har varit här en gång tidigare och gillat det, Elsa likaså så det kändes som ett säkert kort. När man går in till restaurangen går man igenom ett litet konstgalleri som ni ser på bilderna ovanför.

En flaska Cava kostar 200 kr (!!!!) så vi beställde in det dirket innan vi började äta. Maten känns väldigt internationell och inspirerad av olika världsdelar och kulturer men det är uppbyggt så att man beställer in smårätter. ART funkar perfekt för dig som är veggo, tycker till och med att dom godaste rätterna var dom vegetariska :)

Anna och Elsa <3. Juste, fick en fråga om dom var tvillingar och det är dom inte haha :) Inte släkt över huvud taget. Förstår att ni kan tycka dom är lite lika vid en snabb blick då båda är blonda och har bruna ögon men när man känner dom så tycker jag inte att dom är så lika om jag ska vara ärlig. Hade i alla falls om vanligt det väldigt trevligt i tjejernas sällskap och jag kan varmt rekommendera er att äta middag på ART som ligger på Döbelnsgatan här i Stockholm.

Gillar