Middag på L'Avventura

Allmänt
Som ni alla vet så önskade jag mig att få hjälp med insamlingen i present vilket jag verkligen fick, så tacksam för det. Men Isabelle och Mathilda överraskade mig ytterligare med en pangmiddag på nyöppnade L'Avventura på Sveavägen här i Stockholm. Jag har ju sett bilder florera på instagram och har inte kunnat låta bli att bli riktigt suktad på att gå dit. Mathilda och Isabelle sa åt mig att inte boka in något på onsdagskvällen efter mitt event med Maria Nila och wow vilken underbar överraskning jag fick när jag förstod att vi skulle äta middag på just L'Avventura!

Vi började med att beställa in lite olika förrätter och inte bara det, vi njöt även av en fantastisk flaska prosecco som vi alla fotade av etiketten på. Tyvärr så fanns det inte på en enda fysisk butik i hela Stockholm men den var så god att jag fasen kommer köra hemleverans. Måste verkligen bli bättre på att komma ihåg vilka viner och bubbel jag gillar, har noll koll på viner. Bubbel funkar ju alltid liksom hehhehehe.
Till huvudrätt beställde jag och Isabelle varsinn Lobster No Lobster-pasta eller vad den nu hette. Det smakade som hummerpasta men det var alltså ingen hummer i om jag förstod allt rätt haha. SINNESSJUKT god var den i alla fall. Slickade tallriken som ett ivrigt barn.
Mathilda beställde in tryffelpastan. Jag funderade lite på den jag med men visste att jag skulle beställa en tryffelrätt två dagar senare när vi skulle fira min födelsedag så valde bort tryffel för kvällen.

Det är väldigt svårt att få bord men kan varmt rekommendera er att äta middag på italienska L'Avventura på Sveavägen (precis bredvid Hard Rock Café) här i Stockholm. Det var väldigt fin miljö, bra service och god mat.

Gillar