Min dag + new in!

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Röd sportbh - LÄNK // Svart tröja - LÄNK

Nej alltså ni anar inte hur sugen jag är på att träna just nu. Precis lagom till att vi kom hem fick jag ont i halsen (på flygresan såklart haha..) så har inte kunnat träna på hela veckan. Känner verkligen hur rastlös jag är i kroppen men jag vet ju innerst inne hur viktigt det är att vila och ta det lugnt när man är lite krasslig så självklart gör jag ju det. Så fort jag blir frisk igen så tänker jag inviga min röda topp i kombination med skivstångs-jobb, ser fram emot att inte ha rivmärken på nyckelbenen nu haha!

Jacka - Urban Outfitters förra året, liknande - LÄNK // Jeans - LÄNK // Skjorta - LÄNK // Väska - LÄNK

Såhär såg jag i alla fall ut idag. Tänkte be Mathilda fota mig lite bättre men glömde helt bort det. Imorse vaknade jag i alla fall strax efter 05 någon gång (sorry men älskar verkligen att vara jetlagad åt det här hållet, somna tidigt, vakna tidigt). Åt frukost och chillade lite hemma i väntan på att någon ventilationskontrollant skulle komma till lägenheten och efter det så åkte jag mot Mall Of Scandinavia.

Den här donnan bjöd nämligen mig på lunch! Hur goals? Det blev vegetarisk tacos på Zocalo som var supegod. Hur söt var inte Mathilda idag btw? Hennes somriga topp kom tydligen från Zara och jag funderar starkt på att kopiera stilen rakt av. Hahah på tal om söt och stil så gick vi efter lunchen runt i lite affärer, i en affär vi var inne i var hela sommarmodet väldigt "gulligt" varpå Mathilda säger; "Men Andrea hur känns det här för dig egentligen? Att sommarmodet är så gulligt?" She knows me to well. Nej men jag kan absolut tycka det är fint med lite gulligare plagg också men man är ju oftast en basic bitch.

När jag kom hem så väntade två bud utanför dörren varav ett av dom var från TARTE!!!!! Alltså omg. Hehe blir lite star strucked nästan om jag ska vara ärlig. Nej men Tarte lanserar i Sverige på Sephora nu i April så dom skickade lite grejer till mig. Träffade några från Tartegänget på ett event som Vass PR höll i för ett par månader sedan och då fick jag testa ut den perfekta foundation-färgen för mig osv. Skulle ni vilja att jag återkom med en review på några av sakerna?

Sen hängde det även en nätpåse med citroner på dörren vilket för en sekund gjorde mig lite fundersam men sen förstod jag att det var Barebells nya lemoncurd-bar jag fått hem, yeey! Har faktiskt inte hunnit smaka den än men tror med största sannolikhet att jag kommer tycka om den i och med att jag älskar citron, lemoncurd och allt som har med det att göra smakmässigt. Sen fick jag även en kamera. Okej varför skrev jag sådär? Inte direkt ett roligt skämt på något sätt...? Nej jag köpte en kamera idag i och med att min gamla vloggis gick sönder. Så typiskt när man varit så taggad på att vlogga för en gångs skull men nu är jag back on track, tänkte vlogga redan imorgon!

Jacka - LÄNK Den här jackan hittade jag när jag och Mathilda strosade i butiker! Gillar verkligen sömmarna samt att den är lite längre i modellen. Så fräscht med vitt också. Efter lunchen och shoppingen tog jag mig i alla fall hemåt och har egentligen bara vilat på soffan sen dess. Känner mig som sagt lite konstig i kroppen och det skiftar lite timme till timme. Förhoppningsvis kommer Gustav hem snart så kan vi laga något gott till middag :)

Gillar