MIN FÖDELSEDAG I BILDER

Min dag/helg i bilder

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Min födelsedag började på bästa sätt! Med både sovmorgon och dunderfrukost. Gustav gick upp och gjorde bananpannkakor till mig vilket gjorde mig väldigt glad. Tänk att det redan är den tredje gången vi firar min födelsedag tillsammans, tiden går UNDAN. Något som också gjorde mig väldigt glad var att jag vaknade upp till årets hittills finaste dag. Det sjuka är att det verkligen varit PANG-väder de senaste tre åren på min födelsedag här hemma i Stockholm.

Liknande kofta - LÄNK // Jeans - LÄNK

Jag gjorde mig lite födelsedagsfin, klädde mig i helvitt, sminkade mig och hela faderullan. Dagen började med att Vilma och Mathilda kom hem till mig i vanlig tisdags-anda. På tisdagar spelar vi nämligen in veckans poddavsnitt. Kan berätta redan nu att vi spelade in två avsnitt varav det första avsnittet innehåller en stor överaskning för både mig och er (speciellt om ni tittar på Robinson) och det andra avsnittet innehåller en hemlighet många av er frågat efter... Det handlar om en viss födelsedagsfest.

Liknande solglasögon - LÄNK
Efter poddinspelningen gjorde jag, Mathilda och Vilma i ordning en pastasallad och packade väskorna för att åka mot Södermalm där vi mötte Bianca. Jag har så såklart ställt in mitt planerade födelsedagsfirande vilket känns tråkigt så när Bianca kom med idéen om att äta picknick blev jag SÅ glad. Det kändes bra att hitta en lösning som känns okej ur fler aspekter liksom. Det var inte bara skönt att vädret var så bra och att utsikten var så fin; vi var dessutom HELT ensamma där vi var. Så skönt!

Bianca den pinglan hade med sig bubbel så fick mig ett festligt firande trots att det bara var tisdag haha! UNDERBART ju.

Stockholm är verkligen så fint!!! Såhär ser det ut efter fem glas bubbel... :)

Efter hela fem timmar på picknickfilten tog vi oss hemåt. Det var SÅ skönt att spendera tid utomhus och i solen, jag har varit så mycket inomhus på sistone. Här ser ni mitt matbord som under gårdagen fick agera blombord. Det är så härligt att ha massor med färska blommor hemma i lägenheten.

Lagom till middagen så plingade det på dörren och till min stora förvåning så var min kompis Sofia där! Jag trodde att hon var kvar i Linköping men inte! Blev verkligen så himla glad och överaskad. Hon hade med sig thaimat från mitt favoritställe och sen åt vi middag och efterrätt ute på balkongen. Riktigt fin vårkväll <3

Och kolla vilken fin present jag fick av Sofia???? En stor monstera med en jättefin rosa kruka. Hon berättade att hon hade spraymålat den och det blev ju verkligen så bra. Hade verkligen en helt fantastisk dag och jag påmindes återigen om hur fantastiska människor jag har runt omkring mig. Så otroligt tacksam för allt <3

Gillar