Min fredag i bilder

Allmänt

När klockan ringde igår morse var det fortfarande bäcksvart ute, men det är lite mysigt ändå med alla adventsljusstakar, tända ljus osv. Den här är från Clas Ohlsson om någon undrar! :)

Jag och Anton var och handlade i torsdags kväll och då kom jag på att jag gärna ville äta scones till frukost innan Anton åkte till jobbet. Det var riktigt mysigt och gott, tog ju bara 30 minuter allt som allt! :)

Sen åkte jag till gymmet för att träna med min PT! Vi körde överkropp och jag har sjuuuk träningsvärk i armar och axlar idag. Haha ser ni att mina uggs matchar skoöverdraget?

Efter jag duschat och gjort mig i ordning så satte jag mig och plöjde igenom min mejl som varit överfull i några veckor nu. Samtidigt som jag gjorde det lyssnade jag på P3 Dokumentärs nyaste avsnitt om Caremaskandalen. Fy fan vilken mardröm att lägga sina föräldrar i någon annans händer och sen hitta dom liggandes i sin egna avföring..

Sen är det ett glapp i bilder på några timmar för då satt jag och redierade julvideos, åt lunch och bloggade. På eftermiddagen slog jag in årets första julklappar. Är så taggad!!! Jag var ju borta i princip hela december förra året så är mer taggad än någonsin på julen. Tycker mina julklappar blev så fina, köpte inslagningspappret på Ikea och snörena på Rusta! :)

Sen tog jag tag i att plocka ihop saker som skulle slängas i vårt sophus. Så himla skönt att min förening har ett eget sophus där man kan slänga glas, plast, wellpap osv! :)

Jag skrev en inköpslista till kvällens middag och fredagsmys..

Anton kom hem ungefär halv sex och då började vi laga mat tillsammans. Recept kommer upp imorgon! :)

Sen fortsatte vi vårt "Harry Potter-marathon", vi ska se om alla Harry Potter-filmer och igår såg vi den tredje. Den är nog en av mina favoriter om jag ska vara ärlig. Det är typ den första av filmerna som blir mörk och läskig på riktigt..

Det var min fredag! Inte så händelserik i och med att jag jobbade hemifrån och inte hade några möten eller inspelningar inplanerade men välbehövlig efter de två dagarna i London där jag inte fick mycket gjort mer än nöjen haha! :)

Gillar