Min gårdag i bilder!

Allmänt, Resor

INNEHÅLLER REKLAM FÖR "ANDREA HEDENSTEDT x NA-KD"

Hej på er! Ber verkligen om ursäkt för världens sämsta bloggning nu sen julas men försöker verkligen njuta lite av semestern också. När jag är hemma igen lovar jag att ni får massor med bra inlägg! I alla fall, jag tänkte bjuda på min gårdag i bilder då jag vet att ni brukar uppskatta sånna inlägg. Det har varit lite problem med internet här men hoppas att det funkar för er att se bilderna.. Vi ställde klockan på 09.00 och gick ner till frukosten, då insåg vi att platserna vid poolen höll på att ta slut så vi fick paxa vi med..

Hittade en djur-kompis i form av en katt :)

Frukostbuffé! Mina tallrikar ser alltid så äckliga ut då jag verkligen tar lite av ALLT haha..

Såhär såg jag ut på frukosten. Hade på mig topp från min klädkollektion Andrea Hedenstedt X NA-KD SS 18 som släpps snaaaart. Signa upp er HÄR för att få info om släppet + 20% rabatt på ett köp <3 Något jag tänkt på från förra kollektionen är att köra på mycket resår, så plaggen ska passa så många olika kroppstyper och storlekar som möjligt. Förresten, den här toppen kommer inte bara i rött utan även i rosa!
Pappa och Marie körde golf medan vi andra chillade vid poolen hela dagen. Det var verkligen sååå skönt att bara göra ingenting i solen, värmen. Jag har snart läst ut min andra bok för den här semestern, tar alltid med mig för få böcker haha :(
Dessa två! Ni vet författaren till "Störst av allt" som varit så omskriven? Hon har skrivit två andra böcker som inte fått så mycket uppmärksamhet förens nu om jag förstått det rätt. Så jag köpte dom två på Arlanda i storpocket. Bara ett barn läste jag ut igår morse och den var bra. Jag är halvvägs in i Bortom all rimlig tvivel och gillar redan den mer! Men Störst av allt är utan tvivel bäst!
Sen var det dags att röra lite på sig. Jag blir så himla trött av att bara ligga ner hela dagarna och efter x antal timmar är det inte kul längre. Sprang fyra kilometer på en riktigt bra tid (för att vara oss), så kul! Inte nog med att det var varmt så hade vi inte värmt upp eller någonting men ändå gick det skitbra. Så stolt över oss! Efter löprundan så gick jag till gymmet här på hotellet för att köra lite mage. Har typ sträckt mig i nedre bålen på något sätt så det var väldigt skönt.  
Såhär såg jag ut på kvällen! Jeanskjol köpt second hand, jeansjacka från Bikbok och topp från Andrea Hedenstedt X NA-KD. Den här toppen kommer också i gult, den är precis som den här rosa väääldigt fin.
Solnedgången var magisk! När solen gått ner fortsatte vi spela kort ett tag innan vi gick iväg till en restaurang som bland annat serverade fajitas. Det var verkligen SJUKT gott. Älskar att överraskas av små restauranger som kanske inte ser ut att vara så speciella. Det var en dag här på Teneriffa hörni! <3

Gillar