Min helg i bilder

Allmänt, Min dag/helg i bilder

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

På fredagmorgonen så vaknade jag runt sju till ett frostigt Stockholm, men det gjorde mig ingenting då jag skulle till.. Köpenhamn!! Min weekend i Köpenhamn är också anledningen till den usla uppdateringen här i bloggen men nu är jag back on track. Min lila tröja hittar ni HÄR

Jag åkte till Köpenhamn tillsammans med Elsa och Anna, ni som lyssnar på podden kanske känner igen dom som mina nyfunna vänner! :) Efter lite om och med (berättar mer i podden..) så kom vi fram och det första vi gjorde var att gå till Illum för att äta pizza på en av restaurangerna högst upp i varuhuset. Dom var verkligen SÅÅ goda.

Sen gav vi oss ut på en shoppingrunda. Tyvärr så regnade det rätt mycket men vi kämpade på ändå, inte skulle lite regn förstöra vår semester. Vi var bland annat inne på en supermysig inredningsbutik som ligger längs Ströget. Blev sugen på att köpa massor men hade inte plats i min väska..

Sen på kvällen så åt vi på en närliggande spansk restaurang, men jag tog inga bilder då. Vi alla var väldigt trötta efter dagen så det blev en väldigt lugn och mysig kväll. <3

LÖRDAG:

Mina fina vänner <3 På lördagen så sov vi ut och efter vi gjort oss i ordning så gick vi mot favoritstället Fars Dreng. Vi var inte dom enda som ville få sittplats men vi hade riktig tur och fick bara vänta i en kvart kanske.
Fokuset under denna resa har typ varit: MAT.

Jag och Anna matchade både hatt och väska! en gick vi omkring på Köpenhamns gator (i regnet) och tillslut gick vi bort förbi Nyhavn till Köpenhamn Street Food Market. Det var en enorm lagerlokal med maaaassvis med fast food i alla möjliga smaker och former. Det var väldigt trevligt men det är nog roligare att vara där och kunna sitta ute och äta utan att frysa.

Vi hittade en affär PROPPAD med julpynt. Jag som annars inte känt en gnutta jullängtan kunde inte låta bli att känna det efter besöket i den här butiken. En del där inne kallades som ni ser på bilden "kagehuset" och hade massor med fina kakburkar osv, ville verkligen köpa massor men hade som sagt inte plats haha :( Nästa gång borde man ta bilen till Köpenhamn..

När det blev kväll och dags för att äta middag så gick vi till Sticks'N'Sushi, den här gången var vi på restaurangen i Tivoli-hotellet som ni rekommenderat mig om. Maten var precis lika god som på den andra restaurangen jag var på när jag var där med Isabelle men den hade lite coolare lokal och utsikt! Det var återigen SÅÅÅ gott, ni måste ju äta här om ni är i Köpenhamn. Fantastisk mat verkligen. Efter middagen tog vi oss vidare för drinkar på flera olika barer. Alkohol är verkligen så mycket billigare i Köpenhamn!!

Blus - HÄR På söndagsmorgonen vaknade vi vid 10.00 och började med att packa ihop vårt hotellrum inför utcheckning. 12.45 hade vi bokat bord på The Union Kitchen (tips är verkligen att boka bord, speciellt om ni är fler än 2) och woooow vad gott det var. Sist jag var här åt jag bara en våffla som fika men nu beställde vi in massor med grejer och jag säger inte: WOW. Alla vi tre var supernöjda med allt vi beställde.
Tryffelpommes med chilimajo = goals.

Hur mysig är inte min halsduk? Perfekta färgklicken ju. Ni hittar den HÄÄR
Tack Köpenhamn och tack Anna & Elsa för en fantastisk helg! <3

Gillar