Min helg i bilder

Allmänt, Min dag/helg i bilder

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

I fredags kväll såg bänkskivan i köket ut såhär! Vid halv niotiden ungefär så började våra vänner droppa in för vår/Gustavs inflyttningsfest. Även om jag bott här sedan tidigare tänkte vi att det skulle vara superskoj att ändå ha en inflyttningsfest, jag hade ju aldrig någon. Eller okej, jag tänkte ha en ett år för sent men då renoverade jag badrummet så jag hade den hemma hos min pappa istället hahaha.. Vi hade i alla fall bjudit över cirka 25 personer som förfestade hemma hos oss innan vi drog vidare.

Fotade verkligen ingenting under kvällen förutom den här suddiga selfien och sen tog jag en printscreen på en video Naomi filmade ute på klubben. Är verkligen sååå glad över mitt nya linne som ni ser lite av. Ni hittar det HÄR för 99 kr. Hade en riktigt rolig kväll. Det var länge sen jag festade och att ha en sån bra kväll med så många man bryr sig om, det är underbart!

Dagen efter tog vi det riktigt lugnt hela morgonen och förmiddagen. Vi sov till halv tolv (vilket aldrig någonsin händer mig haha) och efter en skön dusch så körde jag och Gustav mot Haninge. Tidigare har Gustav kört mycket thaiboxning men han kan inte det nu på grund av en skada i ryggen. Intresset och passionen för sporten finns dock självklart kvar så vi åkte till något som kallas för "Tempelmatcher".

Jag har faktiskt aldrig kollat på thaiboxning i verkligheten tidigare, det var riktigt kul och nervkittlande!

Tyvärr så var vi inte kvar i Haninge speciellt länge då Gustav började känna sig dålig. När vi kom hem så upptäckte vi att han hade nästan 39 graders feber så våra planer blev lite omgjorda. Han skulle egentligen iväg på en middag med sina kompisar och jag skulle bara vara hemma och jobba lite. Ingen av oss var speciellt sugna på att laga mat så vi körde till Södermalm (fem minuter ifrån mig) och handlade pasta på en av mina favoritrestauranger. SÅ gott.

Söndag morgon blev frukost i sängen. Han hade fortfarande hög feber så jag fixade i ordning frukosten och sen kollade vi på lite Orange Is The New Black i sängen. Gustav har ju inte sett det förut så jag ser om allt med honom och nu är vi halvvägs igenom säsong 4. Ser så mycket fram emot att se säsong 6!!

Sen vid elvatiden ungefär åkte jag tillbaka med bilen till pappa. Det känns som att vår familj har fått en ny familjemedlem (bilen alltså). Gullisen. När jag kom hem så städade jag efter fredagens festligheter. Det gick riktigt snabbt att få undan alla flaskor och sånt men det behövde som alltid efter lite fest skuras och torkas ordentligt.

Kopparna - LÄNK //Vasen - H&M // Bordet - LÄNK Sen efter städningen så väckte jag febrisen och så åt vi bullarna vi bakade för någon vecka sedan. Det är verkligen GALET hur goda dom är alltså. Receptet hittar ni HÄR

Vasen - LÄNK Dagen spenderades framför tv:n till största del. Jag hade tänkt att gå iväg och träna men hade fortfarande sån jäkla tandvärk. Jag har ju haft problem med min visdomstand i flera år nu men nu är det riktigt illa och jobbigt. Har i alla fall tagit tag i att boka en tid nu, bytt tandläkare osv så detta kommer förhoppningsvis bli riktigt bra nu. Vi plöjde En gång i Phuket, Solsidan och OITB. Det är verkligen så härligt att skratta rakt ut till filmer, de två förstnämnda är ju verkligen feel good filmer. Sen blev det middag i soffan och en tidig godnatts sömn <3

Gillar