Min helg i bilder

Allmänt, Min dag/helg i bilder

Min fredag och helg började med en riktigt god frukost i form av en smoothie bowl. Jag har inte gjort smoothie bowl på rätt länge så det var riktigt nice måste jag säga.

Vid halv nio ungefär så kom den här lilla ungen hem till mig. Bella kan vara med sin husse (min systers pojkvän) på jobbet men ibland vill faktiskt jag umgås lite med henne också hehe. Vi hade dock bara en halvdag tillsammans då hon blev upphämtad igen runt två. Vi gick en riktigt skön långpromenad tillsammans och jag lyssnade på Alex och Sigges två senaste avsnitt, så jääääkla bra verkligen.

När Bella var åter med Alice så åkte jag och mötte upp Gustav. Vi tränade lite tillsammans, eller egentligen tränade vi "bredvid" varandra. Jag har ju haft problem med knät så körde överkropp med fokus på axlar och Gustav körde bänkpress. Även om jag inte blev så trött så var det extremt skönt att röra lite på mig i form av en lång promenad och styrkepass. Gymmet som finns på Vitamin Well's kontor (Barebells är en del av Vitamin Well-koncernen som jag är ambassadör för) är såååå jäkla nice. Ska försöka använda det gymmet för att filma lite ordentligt åt er.

Min fredagskväll spenderades framför Idol med detta. Gustav var hos några kompisar och jag njöt av lite ensamtid för att bara ta det lugnt. Jag duschade lääääänge, smörjde in mig, målade naglarna osv. Lagade även en jäkligt god pasta med tomatsås och burrata.
På lördagen så var det som ni redan vet dags för mitt träningspass tillsammans med Bruce och Fit4Life. Jag och 22 andra träningssugna tjejer (och två killar). Det blev liiiiite stressigt då det tog rätt lång tid att få tag i en Uber. Vi hade nämligen med oss Snackbros-påsar till alla som tränade, det var lite svårt att ha dom i kollektivtrafiken nämligen.

Hur snyggt att alla fick varsitt Bruce-linne? Kändes verkligen som att vi var ett lag som körde tillsammans!

Något jag tyckte var väldigt roligt med passet var att allt fick ta sin tid. Det vi gjorde på passet hade absolut kunnat klumpas ihop på en timme men nu gjorde vi allt på cirka 1 timme och 45 minuter. Jag la rätt mycket tid på genomgång och uppvärmning för att alla skulle känna att dom hängde med. Började exempelvis klassen med en liten genomgång av crossfit-glosor haha!

Snyggt face ;) Här ser ni mig gå igenom en thruster.
Gustis var med <3 <3

Nej men satan i gatan vad roligt det var alltså! Älskar verkligen att hålla i pass, vill definitivt göra det oftare. Sanningen är att vi faktiskt redan håller på att boka in ett till sånt här tillfälle om en månad fast på ett annat ställe. Bara att hålla utkik i mina sociala medier om ni är sugna på att träna med mig i framtiden. Efter passet var slut så fick alla varsin goodiebag med Snackbros, milkshake från Barebells och proteinbar från Barebells. Det kändes som att de flesta var väldigt nöjda och därmed är även jag väldigt nöjd <3

På kvällen så fikade vi med Gustavs pappa och sen hade vi en lugn kväll hemma. Mer om min lördag kommer i en vlogg någon gång under kommande vecka.

Från min söndag har jag inte så många bilder men här ovanför ser ni en av dom. På morgonen/förmiddagen låg jag bara i soffan och vid ett-tiden så kom Mathilda hem till mig och så spelade vi in en mukbang tillsammans. I den svarade vi på några av dom frågor ni ställde till oss via instagram för någon vecka sedan. Vi får se när den videon kommer ut, förmodligen i slutet av denna vecka eller nästa vecka.
Vid sex ungefär så kom Alice, Pierre och Bella hem till oss för en söndagsmiddag. Jag och Gustav lagade spagetti bolognese i määängder haha. Kommer nog bli det varje måltid till och med torsdag nu eller något. Men ibland är det ju bara för jäkla skönt att ladda upp med matlådor och slippa tänka på det där med matlagning.
Efter middagen drack vi lite kaffe och tog det lugnt bara. Ett väldigt härligt avslut på en fin helg <3

Gillar