MIN HELG I BILDER

Min dag/helg i bilder

INNEHÅLLER REKLAM FÖR BAREBELLS

FREDAGEN bestod av jobb hemifrån tillsammans med Vilma. Vi avslutade dagen tillsammans med ett träningspass i vardagsrummet här hemma, the new normal haha. Om ni vill se passet så finns det i mina topphändelser på Instagram under "home workouts". Gustav spelade padel efter jobbet och efter det hämtade han upp mig och körde mot Zinken och Pane Vinooooo! Alice Stenlöf la upp en story på deras tryffelpasta och då kände jag bara: craaaaviiiiinngggssss. Vi tog med oss pastan hem och herregud vad gott det var. Till maten kollade vi på det sista avsnittet av Tiger King. Herregud vilken serie, man fick verkligen påminna sig själv om att allt är på riktigt??

På lördagsmorgonen så åt vi frukost framför tvn. Gustav har börjat på ett nytt jobb så på vardagarna äter vi inte frukost tillsammans längre i och med att han börjar så tidigt, så vi passar på att ta långa frukostar i soffan på helgerna nu. Efter frukosten var uppäten och tvätten klar så packade vi ner mellis i jackfickan (Barebells nya peanut corebar) och åkte mot Ikea!

Vi skyndade oss in och ut och fick med oss nya balkongmöbler. Ni ba snygga möbler :) hahah. Nej men vi köpte två fåtöljer, ett bord och sen två sånna här pallar att ha om vi är fler än två på balkongen. Ni får se resultatet av balkongen lite senare i veckan när jag fått i ordning allt.

Förut hade vi en mini-soffa och en fåtölj med ett lågt bord på balkongen. Vi gav bort dom till en kompis då dom inte var optimala för vår balkong. Bordet var så lågt att det blev jobbigt att sitta och äta där + att det var rätt trångt. Så ni har vi gjort i ordning allt för att det ska vara ultimat för oss två, det är inte så ofta man är fler än två här hemma liksom. Innan jag monterade möblerna så dammsög och svabbade jag balkongen. Det behövdes verkligen kan jag säga, usch vad smutsigt det var haha :(

Förutom Ikea hann vi även förbi Plantagen och köpte en monstera och en elefantöra!

På kvällen var vi överbjudna till två kompisar. Det var verkligen så mysigt och kul att träffa lite vänner. Jag har varit väldigt socialt begränsad nu i typ en månad så uppskattade verkligen det. Vi såg en jättebra dokumentär jag tänker att jag ska tipsa er om i ett eget inlägg sen. Till middag bjöds det på vodkapasta som verkligen var topp 5 godaste pastan jag ätit!

Under söndagen så vloggade jag så därmed har jag inte så många bilder från dagen. Jag hann bland annat med att måla lite ramar här hemma. Kände mig lite trött på våra svarta ramar så målade dom i samma färg som vårt kök.

Vi hann förbi Plantagen ytterligare en gång och då fick jag med mig blompinnar, blomspruta och dessa fina torkade, rosa blommor. Nu är jag så känslomässigt involverad i växterna här hemma att jag redan hunnit drömma mardrömmar om att alla dog i natt haha.

Gillar