Min helg i bilder

Allmänt

Fredag morgon var Anton ledig så vi åt frukost tillsammans, även om han är ledig äter vi sälla frukost tillsammans just för att han gärna sover ut då. Jag går ju upp "vanlig" tid även om jag inte har något möte inbokat eller liknande. Sen gillar jag att träna innan lunch så måste upp och hinna smälta frukosten osv. Så det var mysigt, det blev bananpannkakor och knäckebröd med ost. Anton körde även varm choklad med nutella, goalz. Efter det så tränade jag samt jobbade hemifrån med att redigera en video samt började skriva inlägg till Curacao. Så om ni undrar varför det var extra dött under helgen så är det för att jag börjat skriva blogginlägg inför min resa. Vill gärna hinna förbereda ett inlägg till varje dag så jag slipper jobba så mycket framför datorn när jag är där men ändå ha bra uppdatering.

Sen åkte jag hem till mamma för att äta middag med dom. Det blev kyckling med potatis i ugnen och tzatziki, så himla gott. Tzatziki är verkligen en av mina favoritsåser.

Inte nog med god huvudrätt, Nora och Oskar hade även gjort i ordning efterrätt i form av chokladmousse, grädde och after eight! Efter det kollade vi lite på tv och sen åkte jag och Alice iväg för att kolla på bio. Vi såg filmen Split, jag hade inte ens kollat på trailern utan Alice fick välja och hahaha hade jag sett trailern hade jag nog inte vågat se den. Fan vad läskig den var, dock sjukt bra. Den handlar om en kille som har TJUGOTRE olika personligheter inom sig, olika kön, åldrar och intressen. Dock är det inte bara personligheten som ändras utan även personen i sig, styrkan ändras, förståndet osv. En person har till exempel diabetes medan dom andra inte har det. Läskig men bra som sagt, definitivt sevärd!

Sen blev det lördag, då tränade jag och jobbade hemma med inläggen till Curacau. Sen på eftermiddagen åkte jag och Anton in mot stan då vi hade blivit bjudna av Sheraton att spendera en natt där och testa på deras Valentines-middagspaket. Väldigt snällt av dom! Vi bodde i en superfin juniorsvit med väldigt fin utsikt!

Hur fint!?

Vi hade månadsdag när vi vaknade upp igår också, extra mysigt <3

Middagen var verkligen supertrevlig, inte ofta man äter femrätters haha!

När vi vaknade så åt vi en lång hotellfrukost och sen begav vi oss mot Gallerian, jag ville kolla på en iPad. Men när vi stod där kände jag att det kanske är lite onödigt.. Alltså vad ska jag ha den till egentligen? Jag såg typ framför mig hur skönt det skulle vara att ha en iPad på planet och kolla film på men det kan jag ju lika gärna göra på datorn eller telefonen. Alltså det är ju inte direkt något nödvändigt och det är ändå dyrt med iPads så nej, inte nu. Lägger hellre undan dom pengarna till badrumskontot eller till en resa.

Sen under dagen på söndagen satt jag och jobbade, inför veckan och Curacao igen. Har hitills hunnit med att tidsinställa 10 inlägg till resan så det känns skönt. Hoppas på att kunna göra klart allt idag eller imorgon. Kommer vara en sån lättnad när det är klart alltså!

Sen åkte jag hem till Mathilda och Oskar för att äta middag och podda. Mathilda lagade potatis i ugn med bea och något kycklingsubstitut som var svingott. Hon kanske skriver om vad det var i sin blogg, kommer inte ihåg vad det hette..

Sen var det dags för poddinspelning i Millans soffa medans Oskar låg och läste i deras sovrum vilket jag kan intyga blev superbra och mysigt. Det kändes så naturligt liksom! :) Vi pratade i alla fall om alla hjärtans dag, om att alltid vara stökig, om att vara ensam, om att ha singelperioder osv. Podden kommer upp som vanligt imorgon! <3

Gillar