MIN HUDVÅRDSRUTIN JUST NU

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Det känns som att det var rätt länge sedan jag skrev om min hudvårdsrutin. Jag brukar precis som många andra byta ut, testa nytt och hitta nya favoriter så sedan jag skrev sist finns det en hel del tillskott. Min hy är relativt problemfri men jag blir lätt torr. Dessa produkter funkar bra för mig och min hy! Har ni också normal hy/torr hy så kanske detta också funkar för er <3

ACO Cleanser - LÄNK // Ole Henriksen Cleanser - LÄNK

Först och främst; rengöring! När jag är lat brukar jag använda wipes men annars blir det någon av dessa som jag köpt två gånger nu. Gillar Acos tvätt då den är prisvärd och fungerar bra. Den från Ole Henriksen är dyrare men lämnar en mer återfuktat finish. Brukar ha den ståendes i duschen.

Lumene ansiktsmask - LÄNK
Olea Henriksen ansiktsmask - LÄNK
Master lab ansiktsmask - LÄNK

När det kommer till ansiktsmasker så brukar jag variera lite mellan olika märken och varianter. Den från Lumene ska ta bort döda hudceller och ska förbättra den naturliga lystern. Har den kanske en gång i veckan! Sen den i mitten från Ole Henriksen är som en blandning av en rengöring och en mask så den brukar jag köra när jag känner mig lite oren i hyn. Den från Master Lab kan jag unna mig om jag känner för att ha lite spakväll. Just denna gör huden fylligare och motverkar linjer/rynkor osv. Tycker det ger bra resultat!

Pixi Glow Tonic - LÄNK

Här är en stor favorit! Är inne på min andra Pixi Glow Tonic som är ett exfolierande ansiktsvatten som ska bidra till glow och lyster. ÄLSKAR denna.

Oljserum - LÄNK
Lumene serum - LÄNK
Pixi serum - LÄNK

När det kommer till serum så blir det oftast någon av de två till höger. Jag hittade faktiskt ingen länk till just den oljan jag har till vänster men länkade en annan som jag också använt. Den brukar jag ha om jag blivit riktigt torr. Brukar variera mellan Lumene och Pixi till vardags <3

Pixi face & body lotion - LÄNK

Här har vi en ny favorit! Detta är alltså en lotion som ska fungera både för ansikte och kropp. Till en början var jag lite skeptisk i och med att man så många gånger fått höra att man absolut inte ska ha bodylotion i ansiktet MEN tji fick jag. ÄLSKAR verkligen den här och det bästa är inte bara att den återfuktar bra utan att det också är väldigt prisvärd.

Pixi Glow Mist - LÄNK

Den här brukar jag spraya på ovanpå mitt smink eller om jag under dagen börjar känna mig lite stram eller torr i ansiktet.

St Tropez spay - LÄNK
St Tropez tinted cream - LÄNK

Sist men inte minst! Två brun utan sol-tips. Båda dessa är anpassade just för ansiktet och jag tycker dom ger ett väldigt naturligt resultat. Sprayen till vänster rekommenderar jag att ta på kvällen medan krämen till höger kan man applicera direkt innan sin sminkning.


Det var det för den här gången! Bara att ställa en fråga om ni undrar något <3

Gillar