Min jul i bilder

Allmänt, Min dag/helg i bilder
Hej och välkomna tillbaka till världens sämsta blogg :) Nej men ärligt, förlåt för att jag har loggat ut totalt under jul och nyår men jag känner faktiskt att det har varit väldigt behövligt för mig att inte hålla på med sociala medier över huvud taget. Har inte läst en blogg på två veckor och knappt kollat något på youtube. Det har faktiskt varit bra för mig, det har gjort mig mer närvarande i nuet vilket känns extra viktigt i juletider. NU är jag "tillbaka på kontoret" med vanliga dygnsrutiner. Vi tar allt i kronologisk ordning.
På julaftons morgon så var bara jag och Gustav hemma hos oss och tog det lugnt. Gustav inledde dagen med en timmes nap (redan innan lunch haha) och jag kollade på youtube. Vid lunchtid så tog vi oss i alla fall till Gustavs pappa för lunch tillsammans med honom och Gustavs syster. Det var både trevligt och gott.
Sen vid femtiden så åkte vi hem till min pappa och Marie där även Mickan (maries dotter), Alice och Pierre (alices pojkvän) var. Och Bella såklart :) Lillan hade på sig en jultröja och till skillnad från förra året så verkade hon inte allt för störd av det.
Marie och Mickan hade fixat så mycket gott så vi behövde inte anstränga oss så mycket. Jag tog i alla fall med mig dessa. Först hade jag i lite smält ost, creme fraiche, rödlök och till sist lite rom. SÅ jäkla gott.
Julmaten <3 <3 < 3
Såhär såg jag ut på kvällen. Jag hade kjolen på förmiddagen men kände att den inte var så mysa i soffan-vänlig så bytte till detta. Blusen är från H&M och byxorna köpte jag för ett halvår sedan på Ginatricot.
Min älskling <3 Efter julmiddagen blev det som vanligt julklappsspel i vanlig ordning. Jag blev helt utan paket men Gustav lyckades vinna ett avokadoverktyg, yeey!
På juldagen så tränade jag och Gustav. Vi körde först front squats i kanske 40 minuter. Mitt personbästa i front squats är 75 kg men jag klarade inte riktigt det den här gången, inte så konstigt med tanke på att tunga knäböj är något utav det jag lägger minst tid på i min träning.. Efter det så gjorde vi fyra varv av 8 sumomark, 10 utfall med vikt + 8 höga box jumps. Fokus på teknik och styrka så ordentlig vila mellan varven!
Den 26e Decemeber, även känt som annandagen så åkte jag och Gustav till Småland för att hänga med Vilma och hennes familj. Dessa dagar var verkligen så välbehövda för oss, det var verkligen så avkopplande och härligt att bara komma iväg och slappa.
Vi lagade en fantastiska saffranspasta med quorn.
Vi promenerade massor i de fina småländska skogarna <3
Mössa - LÄNK // Jacka - LÄNK
Och hälsade på hästar! Vilmas mössa hittar ni HÄR
Förutom att det inte fanns någon snö så skulle jag vilja kalla julhelgen/julveckan för perfekt. Har bara omgivit mig av massor med härliga människor samtidigt som jag verkligen har kopplat av. Man mår så bra av att vara i naturen och tillsammans med djur. Stort plus i kanten att fina Saga (Vilmas familjs hund) är så kelig haha.

Hoppas verkligen att ni hade en fin jul ni med <3

Gillar