Min onsdag - i bilder

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Här har vi en person som vildsint stått och borstat tänderna lite för nära spegeln kan man säga.. Herregud vad skitig den är haha. Om ni inte ser fläckarna, kolla närmare i mitt ansikte och på mina händer.. Igår stod klockan på 07.00. Min kille skulle till jobbet och jag till skolan. Jag började inte förens 11 men åkte in till stan med honom för att jobba lite på egen hand innan. Vi åt som vanligt en väldigt god frukost, bästa starten på dagen är verkligen en ordentlig frukost!

Fått mååånga frågor om länk så: Min plånbok från Gucci hittar ni HÄR Jag kom och tänka på skylten jag sett utanför Lett på Regeringsgatan några gånger men efter lite eftertanke så kom jag på att jag kanske inte behövde dricka dagens andra kopp klockan nio. Det blir lätt måååånga kaffekoppar per dag när man älskar kaffe som jag gör haha. Jag köpte mig en fräsch juice istället, kändes som ett bra beslut. Jag satte mig och skrev ett lite längre blogginlägg, rensade min mejlinkorg (800 olästa.....) och sen var det dags för:

Föreläsning i skolan. Jag brukar inte gå på introduktionsföreläsningarna men kände mest; why not? Den här delkursen heter Internet & Digitala Medier vilket hittills verkar som den mest intressanta delkursen. Är liiite rädd över att huvudboken för kursen är på engelska. Inte för att jag har problem med att förstå men för att jag läser så extremt mycket långsammare på engelska. En av mina styrkor i skolan är att jag läser väldigt fort och bra men på engelska är det segare.

Sen var det lunchdags och då åt han och jag tillsammans. Vi både hade matlåda så vi sågs på hans jobb! Gissa vem som fick mest uppmärksamhet? Han eller den uuuurgulliga dvärgtax-valpen? Alltså fick ONT i bröstet för att den var så söt. När vi hälsade på den hade den precis vaknat och var jättetrött. Den liksom skuttade långsamt och slickade på min hand långsamt haha. Ville inget annat än att sno med mig den hem!
Hahaha den här hängde i köket
Sen tog jag mitt pick och pack och begav mig åt en annan persons kontor, kanske dags att skaffa mig ett eget haha?? Nej men gick till pappas jobb för att jobba därifrån i några timmar. Liknande jacka - HÄR // Jeansen - HÄR<
Allt ett kontor behöver: kaffemaskiner. Ni ba snälla det räcker med kaffehetsen :( Nej men ärligt talat hur goals med en glassbox?? Vill också ha ett sånt här kök, drömmer verkligen om att få plats med en köksö någon gång i framtiden.
Sen var det dags för dagens träningspass. Min kille kör ju också Bruce så vi försöker testa på massor av olika pass och ställen, idag blev det Vici på Kungsholmen. Jag har varit och tränat där förut men det var ett tag sedan. Vi hade anmält oss till ett crossfit pass där man jobbade i team. Det var fokus på kondition och det kan man säga att jag kände av :)...
En smått trött person till höger hahah.. Först var det uppvärmning i tio-femton minuter och sen körde vi själva passet. Man var två och två och turades om att göra två olika saker. Det man skulle klara av var 400 meter rodd och sen springa 200 meter med en tung viktplatta. När den ena jobbade så vilade den andre, alltså började han köra rodd, sen löpningen, sen var det min tur att göra samma sak. Det var riiiiiktigt jobbigt och vi körde sammanlagt 8 rundor. USCH det var så jobbigt, kände mig dålig och seg vilket tärde lite på psyket men I made it.
Vi båda kände oss rätt osugna på att handla och sen laga någonting efter det jobbiga passet så vi tog oss till K25 och köpte middag där. Han tog en falafelsallad och jag en halloumiburgare från Malmø, kan vaaarmt rekommendera alltså.
Jag duschade hemma och tog brun utan sol över heeeeela kroppen för idag är det nämligen dags att fota min nästa klädkollektion. Här går det undan kan jag lova! Någonting jag tycker är väldigt roligt är att den ska fotas här i Stockholm, känns mer personligt. Det har varit väldigt lyxigt och roligt att fota i Paris, Mallis och södra Frankrike men jag fick välja själv och då kände jag att Stockholm skulle vara kul! Håll utkik på min snap story/insta story om ni vill se vad jag har för mig idag <3 Och förresten, hade DENNA silverinpackning och som vanlig DENNA brun utan solen. Och hörni, tack så mycket för era peppande, hjälpande och beskrivande kommentarer till inlägget igår! Jag känner att jag har en lite klarare bild av hur jag ska göra. Känner mig riktigt peppad! Tror jag måste släppa prestationsångesten jag haft kring bloggen på sistone. Många av er, precis som jag, uppskattar små live-uppdateringar även om det är kort och bara mobilbilder. Kram och tack för att ni är så grymma!

Gillar