Min onsdag i bilder

Allmänt, Min dag/helg i bilder

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

I onsdags vaknade jag vid sju ungefär och då satte jag mig framför datorn. Den här veckan har varit relativt galen när det kommer till min mejlinkorg, det märks att folk är tillbaka från semestern och vill kicka igång hösten. Jag åt min frukost framför datorn och den bestod av yoghurt-kvarg och kokt ägg.

Glad i min tshirt, den hittar ni HÄR!

Sen var det dags för något jag skjutit på såååååååå länge; nämligen att rensa i källaren. Jag ville rensa bland saker som antingen ska säljas eller skänkas.

Här är lite av det som ska skänkas. Mina kusiner ska få komma och plocka lite innan jag åker till Statsmissionen eller Myrorna.

Här är några av dom sakerna som jag säljer just nu på tradera, ni hittar alla mina annonser HÄÄÄR

Sen åt jag rester till lunch, tacos är såååå gott att äta som rester tycker jag. Kryddorna liksom binder sig under natten och allt blir ännu godare.

Sen ville jag ut, jag hade varit inomhus heeela dagen (tog så himla lång tid att rensa kläder). Jag vet att jag säger det varje gång jag är ute på promenad men faaan vad jag älskar att bo nära vattnet. Önskar bara att det var lite fräschare för jag vill inte bada i Årstaviken..

Jag hade dock missbedömt vädret lite.. Det såg inte alls varmt ut men det var riktigt kvavt och varmt så höll på att svettas ihjäl i mina långa tights.

Efter en dusch och lite fixande så åkte jag in mot stan och St Eriksplan. Jag mötte Anna och Elsa på Levinskys Burger. Har aldrig ätit där förut, det var riktigt gott. Dom hade jättegod halloumiburgare och passionsfrukt-drinkar.

Jag fick feeling och beställde in en chokladmilkshake till efterrätt, älskar milkshake.

Milkshake byttes ut mot cava på Slaktis, det är en uteklubb som ligger i Slakthusområdet (Globen) söder om stan. Det är så himla härlig stämning där, väldigt avslappnat vilket jag gillar. Något som är lite trist med Slaktis är att dom spelar dålig (enligt mig) musik på helgerna och endast bra musik på onsdagar. Så det var roligt att vara där en onsdag och slippa technon och dansa till lite ABBA och Rihanna istället.

Jag var hemma redan vid tolv men jag hade en så himla rolig kväll <3 <3

Gillar