MIN SOMMAR - OM JAG FÅR ÖNSKA

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Sommaren som väntar lär ju inte bli som tidigare somrar. Inte bara kommer den kantas av mycket oro och undran, den kommer också vara mer begränsad än tidigare. Friheten i att åka vart man en vill är inte längre något vi kan ta för givet. Därför vet jag inte hur min sommar kommer se ut, jag är nog inte ensam med att tänka att man får ta allt lite som det kommer. Men om jag fick drömma, då skulle min sommar se ut såhär:

Jag hoppas på att kunna gå ut, dricka bubbel på Trägården och Slaktis. Känna mig ung. Jag vill dansa och hoppa till liveartister och skratta med mina vänner. En favoritkväll från förra sommaren var när jag och några nära och kära var på just Trädgården och såg Mwuana. Kände mig så jävla LYCKLIG. Ni vet det där sommarpirret? DET hoppas jag på att få <3

På tal om sommarpirr så hoppas jag på att kunna åka till närmsta vatten och ta kvällsdopp med Gustav en vanlig vardag. Ni vet när sommarkvällarna är sådär ljumna och mysiga att man verkligen blir sugen på att bada? Det längtar jag extremt mycket efter. Här ovanför till höger ser ni mig en sån kväll förra sommaren vid Örnsbergs klippor.

Jag hoppas sååå innerligt på att man kommer kunna resa inom Sverige i sommar. Jag vill bara understryka att hela detta inlägget handlar om önsketänkande och absolut inget jag tar för givet att kunna göra. Vill ta bilen till Halmstad och Tylösand, hyra en stuga och ligga i hängmatta och somna till fågelkvitter.

Grön klänning - LÄNK // Vit klänning - LÄNK // Rosa klänning - LÄNK

Vill gå klädd i gulliga klänningar.

Jag hoppas att vi kommer kunna åka till vårt landställe på Åland. Just nu går det ju inte i och med att gränserna till Finland är stängda. Mamma och Oskars hus håller ju på att byggas i detta nu, skulle vara så himla kul att få åka dit i sommar och njuta av vårt nya landställe. Det är verkligen så himla fint på Åland och i Ålands skärgård, kan varmt rekommendera er att åka dit om ni inte varit där tidigare.

Jag vill promenera hem i soluppgången över skanstullsbron hem till Årsta. SNÄLLA det pirrar i min mage när jag tänker på dessa magiska sommarnätter. Ni vet sånna nätter där man känner sig forever young? När livet verkligen bara är här och nu, man är så lycklig och närvarande.

Blommig klänning - LÄNK

Om det blir något midsommarfirande (med bra väder) skulle jag vilja bära den här klänningen. SÅ jävla fin alltså.

Håller mina tummar och tår för att kunna gå på Way Out West tillsammans med Gustav, Vilma och Maria Nila. Det var verkligen en av mina favorithelger från förra året <3

Sen hoppas jag mest av allt på att kunna fira min mammas födelsedag i Kroatien tillsammans med hela familjen som vi bokat in. Som det ser ut nu lär det bli svårt men vi får helt enkelt se. Om det inte går så får vi vara alla tillsammans hemma istället <3

Klackskor (nedsatta 61%) - LÄNK // Tofflor (nedsatta 50%) - LÄNK

Jag längtar efter att gå sommarklädd och det kan fan inte corona sätta stopp för haha!

Förutom en frisk sommar fritt från corona önskar jag mig en solig sommar. Det borde inte vara helt omöjlgt ändå <3

Gillar