MIN SOMMAR 2017

Allmänt, Min dag/helg i bilder

Sommaren började redan i slutet av Maj för mig, jag kommer ihåg att det faktiskt var riktigt bra väder i Maj några dagar, så himla härligt. Hoppades verkligen på att det skulle hålla i sig men icke...

I maj månad var jag och Mathilda fullt uppe i arbetet med #VARFEMTEKVINNA. Snacka om att det är det bästa beslutet någonsin, att jobba kring sexuella övergrepp och ofredanden. SÅ viktigt. Här är vi tillsammans med Jossan som gästade ett av våra avsnitt <3

Jag och Mathilda gjorde inte bara poddserien utan vi testade också på en massor av sporter inför ett reportage i Veckorevyn som släpptes nu i Augusti. Bland annat poledance!

Jag och Alice var i Barcelona över Kristi Himmelsfärd. Så mysigt att bara resa hon och jag! Vill verkligen tillbaka till Barcelona. Älskar den staden! Så härlig kombo av sol och bad tillsammans med stadsliv.

Köpte min älskade väska från Gucci. WOW så nöjd jag är med det köpet, den känns så himla jag liksom. Vill ALLTID bära den oavsett tillfälle.

Njöt av sommarvädret på Berns där Lovisa hade event tillsammans med Nelly!

Juni började på bästa möjliga sätt, nämligen en helg med fantastiska människor i Göteborg för att dansa loss på Summerburst. FAAN vad kul jag hade alltså. Mycket tack vare tjejerna på bilden ovanför, härliga gummor alltså. Något som var lite extra kul var att jag aaaaaaldrig träffat så många som följer mig på ett och samma ställe; wow! Det kändes verklien oooverkligt.

När jag kom hem från Göteborg var det inte många dagar kvar till dagen jag kommer minnas allra tydligast från sommaren 2017; Alices student. Det var verkligen en så känslomässig dag för mig, min lilla lillasyster var inte så liten längre helt enkelt..

Sen drog jag och Mathilda till Kroatien, Split och Hvar närmare bestämt. Wow vilken resa alltså, fick verkligen uppleva ett nytt favoritland. Måste tillbaka nästa sommar!

Sen gick det inte många dagar innan jag och Mathilda åkte till Åland och min familj för att fira Midsommar där. Vi hade faktiskt väldigt bra väder, det enda negativa var att jag åkte på rätt hög feber och inte alls mådde bra :(

Trodde ni att jag och Mathilda fått nog av varandra efter både Kroatien och Åland? Icke! Efter Åland spenderade vi enbart en natt hemma, sen åkte vi till Västkusten. Närmare bestämt Göteborg följt av Halmstad. Vi hade ju egentligen tänkt att göra en roadtrip men vädret sööög verkligen i HELA Sverige så vi upplevde Göteborg på tre dagar och sen var vi tre dagar hos familjekompisar i Tylösand

Närjag var hemma igen passade jag på att göra i ordning lite i lägenheten. Köpte bland annat nya växter till vardagsrummet!

En helg åkte jag tillbaka till Åland för att umgås med Oskar, Mamma och Nora. Då var det faktiskt riktigt bra väder, så bra att vi hängde vid stranden en dag. Så mysigt!

Den 4e Augusti (om jag inte minns fel) åkte jag och Isabelle till Köpenhamn för en riktigt tjejhelg. Min älskade syssling <3 Hon är verkligen en helt fantastisk människa, är så glad över att vi lyckades hamna i samma släkt. Något annat som är helt fantastiskt är ju Köpenhamn, kollar redan på datum i Oktober för att åka tillbaka. Freaking love it.

Njöt av sommarens sista sommarkvällar tillsammans med Anna och Elsa. Fiifan vad bakis jag var efter den här kvällen, insåg att jag kanske börjar bli "gammal" för så mycket drack jag ändå inte.. Det är nya tider nu haha :(

Fick äntligen gå ut med det jag jobbat med så länge; jag ska släppa en egen klädkollektion!!!

Sen hann jag även med en vända i Paris med livets bästa vän. Kan inte bli bättre kombo enligt mig <3

Och i slutet av Augusti blev det till slut dags för att go back to reality och vardagslivet. Jag har verkligen haft en FANTASTISK sommar, alltså bästa sommaren in my life. Det är verkligen sjukt hur mycket jag hunnit med och hur många ställen jag fått besöka i år. Är så tacksam och lycklig för livet <3

Gillar