Min söndag

Hej mina fina! Den här helgen har jag vloggat hela tiden så har inte fotat min helg i bilder som jag vanligtvis gör. Jag fotade dock lite under söndagen så tänker att ni kan få läsa om det tills det att vloggen är uppe. Igår hade jag en perfekt söndag verkligen. Vaknade upp av mig själv strax efter åtta. Gustav och jag gjorde en svingod smoothie bowl och runt elva någon gång tog vi en promenad hem till min pappa för att låna hans bil. När vi hade hämtat bilen åkte vi till Träningsverkstan i Huddinge (ett nytt favorit-Bruce-ställe). Igår stod överkroppsstyrka på schemat. Eller ja schemat och schemat, vi bestämde oss för det precis innan vi åkte haha.

Här ser ni mig värma upp i "push jerk". Tycker att det är extra viktigt vid överkroppsövningar att värma upp ordentligt. Rörlighet i axlarna samt öka vikt successivt, annars får jag lätt ont. Hahaha här har vi verkligen en underbar bild på mitt "lyftar-face". Alltid samma min. Har i alla fall lagt upp hela passet i ett instagraminlägg så kika in andreaviktoria om ni vill se hela passet. Måste bara flika in att jag tog personbästa i push jerk igår, yeeey!

Huuur fina är inte mina tights? Alltså älskar dom. Jag har ju nästan alltid svart och vitt på mig när jag tränar men har dessa ljusblå från aim'n och ett par blå från Reebok som jag verkligen tycker om. Linnet är från Reebok.

Efter en snabb dusch hemma så åkte vi till Gustavs mamma för grillning med Gustavs släkt. Snacka om att det blev riktigt pangväder igår, så jäkla nice!

Och hur nice med grill? Vi grillade Tzay-bitar, halloumi och sparris. Till det serverades sallad och potatisgratäng. Det sistnämnde är verkligen något utav det godaste jag vet. Skulle kunna äta sjukaaa mängder just för att jag tycker att det är så gott och bortse från mättnaden hehe.

Lilla Molle njöt av solen <3

Det gjorde även jag!

Nej men detta är fööööööör gott för att vara sant alltså. Den här typiska grillmaten är verkligen min favorit.

Vi hör lite senare med veckans planer och mina online-favoriter just nu! Kram på er <3

Gillar