Min söndag i bilder

Allmänt, Resor, USA 2018

I söndags satte vi fart från Bakersfield mot Los Angeles! Återigen fick vi se väldigt cool miljö längs vägen, kolla bara på dom här coola bergen ovan. Tyvärr var det återigen lite dimmigt men det gjorde inget. Mathilda agerade som vanligt kartläsare och jag satt bakom ratten. Efter ungefär två timmar var vi äntligen framme i..

MALIBU! Mathilda fick även i uppgift att leta upp något nice lunchställe medan jag körde och hon hade blivit tipsad att åka till Malibu Farm Café av Johanna (ni vet hon som gästade var femte kvinna? Det var ett mycket bra tips!
Vi började med att beställa varsin lemonad som var sviiiiingod, alltså wow vad god den var! Riktigt sur och lite mynta, precis som jag vill ha den :) Inredningen var verkligen så fin på det här stället, har ni vägarna förbi kan jag varmt rekommendera er att kika in!
Maten var en riktig höjdare! Lite dyrare men väldigt väldigt fräsch och god. Efter alla flottiga måltider i Bakersfield var det riktigt gott att äta grönsaker och nästan helt veganskt!
Efter lunchen gick vi ut på piren en liten stund för att njuta av solen samt vänta på att tiden skulle gå lite, vi fick inte checka in på vårt airbnb förens vid fyra nämligen.
Vi satt och spanade på dom som surfade och bara tog det lugnt. Så skönt!
Sen vid fyra kom vi äntligen fram till vår lägenhet i Santa Monica och jag blev så positivt överraskad. Även om vi såklart sett bilder innan så blev jag positivt överraskad. Lägenheten är rymligare än vad jag trodde samt väldigt fräsch. Mer av lägenheten kan ni se i min vlogg som släpptes tidigt imorse! :)
Såhär gick jag klädd för dagen! Kjolen är från Ginatricot förra året och t-shirten från H&M i höstas! Visst är det fint med plesserat?

Gillar