Min söndag i bilder

Allmänt

Det blev inget "min helg i bilder" men här kommer min söndag i bilder!

Vaknade redan vid halv sju , kände mig pigg och utvilad så istället för att somna om så jobbade jag lite från sängen. Konstaterade också att jag borde boka in en ny tid för att fixa naglarna snart då dom växer som ogräs. Förresten många av er frågar om mina ringar, den här är från Edblad!

Satte mig sedan i soffan med frukost och dator framför Nyhetsmorgon. ÄLSKAR det programmet! Det är verkligen ett måste för mig på morgonen, speciellt på helgerna. Vår duk är från H&M Home om någon undrar! <3

Efter lite jobb framför datorn gick jag ut på en promenad, här står jag i Tantolunden på Södermalm! Förresten, kan även meddela att bloggen kommer vara back to normal den här veckan med cirka tre inlägg om dagen, har ju som ni vet vart lite nedstämd senaste två veckorna och har haft svårt att få ihop det men som sagt, back on track denna vecka! Det var i alla fall sjukt skönt att komma ut, det var lite blåsigt men solen värmde ändå en hel del.

Sen gick jag från Tanto till Liljeholmen för att handla. Valde min favoritsmoothie (den gröna) men blev så himla besviken när jag kom hem.. Den innehåller bland annat avokado och min flaska smakade endast rutten avokade :( Fy fan.

Söndagens shopping! Har äntligen införskaffat mig en dammvippa, får panik av att dammtorka med trasa hela tiden. Soyanuggets och sconesmix är två saker jag "måste" ha hemma. Tycker det är sååå gott att göra scones till frukost, eller varför inte en god pizza till middag?

Åt dagens lunch framför youtubeklipp! Hade ingen sås hemma så använde mig av lördagkvällens vitlöksdipp, funkade perfekt!

Sen när jag höll på att städa fick jag PANIK på mina lådor, det har inte varit någon ordning för fem öre de senaste veckorna så jag tog tag i min bh-låda. Slängde ut en massor av sånt jag inte använder och vek och sorterade det som skulle vara kvar. Så jäkla skönt!

Jag var bjuden hem till mamma och company på middag vilket var supermysigt. Nora hade massor att berätta, hon hade nämligen varit på Lida och testat deras höghöjdsbana. Fick läsa hennes egenskrivda böcker/berättelser och sen mös vi lite i soffan och testade olika snapchatfilter. När jag kom hem la jag mig i soffan framför Hur svårt kan det va?. Om ni undrar vad det är som ligger under tv-bänken så är det en av balkongstolarna som inte får plats som inte heller i dagsläget får plats i vårt vindsförråd pga all skit som är där.. En mycket lugn och mysig söndag hade jag i alla fall, kändes som att det var behövligt! <3

Gillar