MIN TORSDAG - Överväldigad

Såhär fint är det i vårt kök 05.47, vilket betyder att jag inte ser dessa solstrålar nudda våra köksväggar speciellt ofta haha. Jag har aldrig varit en person som brukar gå upp SÅ tidigt men i och med att jag går och lägger mig tillsammans med Gustav runt 21 så är jag ofta utvilad strax innan 06 (vilket inte är så konstigt i och med att jag då redan sovit cirka 9 timmar hahaha). Igår morse gick jag i alla fall upp lite tidigare än vanligt tillsammans med Gustav. Var så spänd över att kolla hur många som hade hunnit beställa träningsprogrammet sedan jag kollade sist. ALLTSÅ.. Nej men har inga ord över hur tacksam och glad jag är. OCH PEPPAD framförallt! Fan vad kul det ska bli och redan är.

Hade först ett mål ekonomiskt, att sälja x antal för att det skulle kännas värt mödan och sen ett mål för att jag skulle känna "fan vad kul, fan vad bra!" och det sistnämnde nådde vi redan efter 30 minuter.. Det är så svårt att uppskatta hur något ska gå i förväg men blev verkligen helt chockad över att ni var så många som ville köpa programmet. Blev verkligen rörd. Ännu mer rörd blev jag när min syster plingade på dörren och överraskade mig med bubbel så jag kunde skåla och fira på kvällen!! Eller okej: ÄNNU mer rörd blev jag över att hon också hade med sig Bella som varit sjuk och nu mådde bra. Bella hade inte ätit och spytt massor under hela tisdagen så vi alla hade varit väldigt oroliga. Att se henne vara sig själv igen slog alla försäljningssiffror och bubbel såklart <3

Vid 07.30 mötte jag upp den här underbara människan på gymmet för att köra ett pass tillsammans. Vi gjorde den klassiska DT-woden som är populär inom crossfit. Man kör fem varv av 12 marklyft, 9 hang clean (frivändningar från knäna) och 6 push jerks. Vi körde you go i go så man körde ett varv var och då vilade den andra. Vilma har verkligen blivit såååå stark under tiden vi tränat tillsammans sen förra sommaren, så sjukt kul att se hur hon verkligen utvecklats både tekniskt och styrkemässigt. Bäst är hon! Efter passet cyklade vi hem till henne, duschade och gjorde oss i ordning för att sen möta Bianca på Robin Delselius.

Vi hade nämligen ett litet frukostmöte haha! Nej men kvällen innan så började vi prata lite om att eventuellt hyra en liten stuga någonstans i Stockholm under några dagar nästa vecka. Vi kom snabbt fram till att det skulle vara lite smidigare att ses och boka tillsammans. Det blev så att vi åker på tisdag och är borta till och med fredag. Känns så bra och skönt att vi hittade ett lite ställe bara 30 minuter från T-centralen! Både ur smidighetsperspektiv men också ur ett corona-perspektiv. Att vi kunde få till en liten get away inom rekommendationernas ramar.

Såhär såg jag ut igår! Väskan och jackan är från Weekday men tyvärr slutsålda. T-shirten är från Nike och köpt på Sportamore.

Var tvungen att ta en bild ut ur tunnelbanefönstret på Skärmarbrinks station. Precis där stod jag när jag ringde min kompis Isabelle och berättade för henne att jag förstått att jag är piss-kär i Gustav. Hade alltså inte sagt det till honom än och egentligen knappt för mig själv heller. Kommer så väl ihåg det, hennes reaktion var verkligen oslagbar haha. Hon bara skrek av glädje för min skull <3.

Senare på dagen mötte jag upp Rebecca för en lunch. Det ni ser framför er är friterade risottobollar med avokadosallad och en supergod tomatsås. MYCKET trevligt sällskap och mycket trevligt att äta lunch utomhus.


Sen åkte jag hemåt igen och tog hand om Bella. Har ju hjälpt till lite extra nu under flytten. Nu är flytthelgen här och äntligen ska Alice och Pierre få flytta över sina grejer till nya lägenheten. Haha inte äntligen för mig men äntligen för dom, och Bella.

Gillar