Min torsdagsmorgon

Allmänt

FOTON: Lisa Höök

Hej på er vänner! Imorse stod klockan på halv sex, alltså extra tidigt från vad den brukar göra. Jag och Gustav hade nämligen planerat in morgonträning tillsammans i och med att han ändå började sent idag. Jag har sagt det förr och jag säger det igen; fan vad skönt det är att träna på morgonen av olika anledningar. 1. Dagen känns längre. 2. Man känner att man kommer igång ordentligt. 3. Kvällen blir heeelt fri. 4. Man får massor med energi. Ja listan kan ju fortsätta :) Vi körde i alla fall ett fyspass på Odenplan Fightgym som var väldigt kul. Där träffade vi även Emelie som var med på bootcampet, jag gav tjejerna två veckors gratis Bruce-medlemskap så nu kan vi fortsätta träna tillsammans ett tag till haha.

Direkt efter passet så tog jag mig till Scandic Downtown Camper för att delta på ett event som Michaela hade tillsammans med Indiska och Röhnnsich. Som ni märkt på senaste året så har jag inte deltagit på många events alls om man jämför med för några år sedan. Det beror helt enkelt på att jag är väldigt selektiv med hur jag spenderar min tid, det må ju låta dramatiskt men det är ju det viktigaste som finns; att spendera sin tid precis så som man själv vill spendera den. Jag blev i alla fall inbjuden till en meditations-frukost av Michaela och det ville jag VERKLIGEN vara med på.

Vi alla fick varsitt set från nya kollektionen som är ett samarbete mellan Indiska och Röhnnisch. Älskar ju Röhnnisch sedan tidigare, även detta set satt riktigt skönt :)

Vi mediterade i en halvtimme ungefär. Ibland kan jag ha svårt för att komma in i meditationen och ut ur världen av tankar och surr. Idag gick det fan SJUKT bra. Var så avslappnad i huvudet och tänkte knappt någonting förutom på mitt egna andetag i hela 30 minuter. Så glad över det.

Meditationen leddes av en väldigt duktig kvinna som tydligen praktiserat yoga och meditation i 20 år - wow!
Efter meditationen var klar så var det dags för frukost; perfekt för mig som tränat också. Frukost behövs ju alltid men det var väldigt härligt med en frukost nummer 2 kan jag lova er.

Drömmen att gå upp i köket på morgonen och hitta en sån här bricka.
Ida och jag :)

Nej men jag hade verkligen en fantastisk start på den här torsdagen, först ett roligt träningspass och sedan meditation och ett event som verkligen var mysigt, avslappnat och fyllt av positiv energi. Efter eventet så skulle jag hem men fastnade i lite butiker hehe.. Ska visa er snart vad jag fick med mig hem. Puss!

Gillar