Mina designväskor

Allmänt, New in

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR/ADLINKS

Jag har fått rätt många önskemål om att göra ett inlägg om mina designväskor. Jag veta att det är rätt populärt att göra sånna videos på youtube där man visar upp sina väskor, skor osv men jag gör det hellre i ett blogginlägg. Sammanlagt har jag fyra dyra väskor och ni har nog sett dom mååånga gånger här i bloggen men tänkte berätta lite hur jag tänkte bakom varje köp osv. Och som alltid värt att nämna, alla får lägga pengar på vad man själv vill. Jag förstår till 100% att man tycker att det är sjukt att köpa väskor för dessa pengar men nu har jag valt att göra det :)

Balenciaga Giant 12 City Leather Tote Jag tycker att vi tar allt i kronologisk ordning, här ser ni min första designväska som jag köpte för exakt tre år sedan, 1 Mars 2015. Jag hade sett den här på olika it-girls världen runt och kunde verkligen inte släppa tanken om att en dag få köpa den. Dagen jag köpte den var jag såååå pirrig i magen, det kändes på riktigt som att jag var nyförälskad haha. Kommer ihåg att jag var så stolt över mig själv, stolt över att jag hade sparat till den här fina väskan och kunde köpa den för helt egna pengar. Den här är fortfarande min all time favorite, den känns så jag liksom. Jag får plats med min dator i den, systemkameran också för den delen. Den är väldigt rymlig men också snygg med mindre saker i den. Något jag tycker är roligt med den här väskan är att den bara blivit snyggare och snyggare för varje år som går, den har liksom mjuknat i materialet. Ni hittar den HÄR för cirka 16 000 kr.
Här ser ni mig bära den!

Givenchy Antigona Medium Den här väskan köpte jag 25e November 2016 efter att ha suktat länge. Det jag gillar med den här väskan är att den är så rymlig men jag vet inte riktigt om jag tycker att den kommer till tillräckligt stor användning för mig. Speciellt om man tänker på det saftiga priset. Jag har i några omgångar funderat på att sälja den, just för att jag använder den så sällan. Den står mest och samlar damm här hemma. Men fin är den! Ni hittar den HÄR för cirka 17 500 kr. Någon som kanske är sugen på att köpa min knappt använda väska? Mejla andreahedenstedt@hotmail.com!
Den är ju jäkla fin alltså!

Stella McCartney Falabella Mini Tote Den här lilla godingen köpte jag för ganska exakt ett år sedan, samtidigt som Mathilda köpte en svart, större också från Stella McCartney. Best friend-goals haha! Nej men jag har alltid gillat Stella McCartneys väskor och den här i ljusgrått har jag verkligen fått stor användning för, ÄLSKAR den! Den är rätt liten men rymmer betydligt mer än vad man tror. Ser verkligen fram emot att bära den här i vår och sommar! Ni hittar den HÄR för cirka 6 500 kr!

Freeeesshh

Gucci Marmont Small Matelassé Shoulder Bag När jag och Alice var i Barcelona i maj förra året så gick jag in på Gucci med hopp om att hitta väskan jag hitills bara sett på nätet. Jag ville inte beställa online då jag var lite osäker på vilken storlek jag ville ha. Jag hade varit inne i butiken här i Stockholm flera gånger men dom hade den aldrig inne. Så jag blev vääldigt glad när jag i Barcelona hittade den, det kändes verkligen som kärlek vid första ögonkastet hehe.. Jag är sååå glad över den här väskan, tycker den passar mig perfekt och den är så jäkla fin. Ni hittar den HÄR för cirka 15 000 kr.
Jag och gullegrisen

Gillar