Mina nuvarande projekt hemma

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

1an // 2an // 3an // 4an

Det finns lite grejer här hemma jag gärna vill fixa till. En av dom sakerna är att få upp min nya, stora, fina monstera till lite högre höjd. Tror inte den kommer trivas så bra där nere då den inte får något solljus där. Sen är det också väldigt fint att ha sina krukor i någon sorts ställning. Tror min favorit är nummer 1 men ska hålla utkik lite på blocket och tradera innan jag slår till tänker jag!

Flower market Amsterdam poster - LÄNK

Nästa sak är min nya lilla färg-klick-samling här hemma. Jag har testat mig fram lite och nu känner jag att det sista att göra är att byta ut den rosa postern jag tidigare haft ovanför soffan till något med lite mer färg. Jag såg postern Flower Market Amsterdam på instagram och tyckte den var såååå fin. Hoppas verkligen den kommer passa in på tv-bänken, tror det!

Stringhylla ask/vit - LÄNK

Som ni säkert kommer ihåg så önskade jag mig en liten stringhylla i födelsedagspresent. Blev så glad när min önskan gick i uppfyllelse och här ser ni en bild på vart jag tänker att den ska sitta, nämligen ovanför vårt matbord. Nu behöver vi bara fixa en borr, skruv och plugg. Tror det kommer bli så bra!

Gillar