Mina planer i höst!

Allmänt

Två bilder på mig påväg till skolan i vintras. Herregud det ser ju jättemysigt ut med vantar, halsduk och hela köret. Kan inte fatta att jag blivit en sån som uppskattar alla årstiderna haha..

Ja hörni. Hösten är inte här än men planerna för hösten börjar nu klarna. För er som inte kommer ihåg det så skrev jag ett inlägg för ett par veckor sedan om ett dilemma jag hade. Jag bad er om hjälp gällande om jag ska fortsätta läsa media och kommunikation (trots att jag varit besviken på utbildningen) eller om jag ska skita i plugget. Många av er gav mig samma råd som jag hade givit en kompis; varför ska du plugga någonting du redan nu känner att du inte trivs med samt inte känner att du kommer få ut någonting av? Så nu har jag bestämt mig för att INTE fortsätta plugga MKV. Det känns på ett sätt lite tråkigt då jag ändå trivdes med att plugga så som jag gjorde men som sagt, utbildningen i sig var jag inte nöjd med.

Hösten för mig kommer alltså "enbart" bestå av jobb med mina sociala medier vilket jag är astaggad på. Känner verkligen att jag vill leverera så mycket bättre och mer än vad jag gjorde under våren. Det har varit svårt för mig att inte vara besviken på mig själv men försöker påminna mig själv om att jag faktiskt pluggat samtidigt också vilket tog mer tid och kraft än vad jag trodde. Senare i höst tror jag att jag kommer söka någon distanskurs till nästa år, skulle nog passa mig perfekt. Börjar för första gången bli lite sugen på att resa längre, kanske flytta utomlands några månader och då skulle ju distanskurs passa perfekt. Inte utan Gustav dock så vi får se hur han känner haha :)

Hur ser era höstplaner ut? Ska ni jobba? Nytt jobb? Samma jobb? Plugga? Resa? Tycker det är intressant och inspirerande att höra vad andra har för sig så dela gärna med er :)

Gillar