Mina senaste inköp

Allmänt, New in

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

En ny Douchebag! Eller en till kanske är bättre beskrivet. Jag köpte exakt en sån här fast svart till Gustav för ett år sedan i födelsedagspresent och vi båda har använt den typ varje dag. Jag har typ aldrig haft en så praktisk väska någonsin, vi får verkligen plats med allt (man kan tänka sig att ha i en ryggsäck) i den här väskan. I och med att vi båda gillar den svarta så mycket så kände jag att det kanske var dags för mig att köpa en till så Gustav kan få ha sin födelsedagspresent i fred haha. Vi brukar ha den här ryggsäcken när vi tränar tillsammans, då får vi plats med ombyte, två handdukar, bådas träningsskor och en liten necessär. Så jäkla bra ju! Sen har den massor med smarta fack, ett för datorn bland annat.

Ett par boots från Dr Martens! Jag funderade lite fram och tillbaka och kom fram till att jag ändå skulle unna mig ett par från Dr Martens. Jag valde den helsvarta skon som heter Pascal Mono, om ni vill se bilder på hur den ser ut på så kan ni klicka HÄR. På den hemsidan står det att den är liten i storleken, det kan inte jag hålla med om faktiskt. Jag testade flera olika modeller i min vanliga storlek 39 på Dr Martens-butiken och alla satt helt normalt på mig.

Proteinpulver med smak av Kanelbulle och Kladdkaka! Ett enkelt och smidigt sätt för mig att få i mig lite extra protein är genom att ta en skopa proteinpulver i gröten på morgonen. Tro mig, detta blir sååååå jäkla gott. Min personliga favorit är kanelbulle. Smakar verkligen smörig kanelbulle hehe.

Tre nya scrunchies! Jag har inte visat er det än men jag har nyligen klippt av mig håret till axlarna och då tycker jag det är fint att ha en låg toffs eller bulle i nacken med just scrunchies. Jag köpte mina HÄR, just nu är det erbjudande där man får 3 för 2, yey!

Gillar