Mina sommarplaner 2017!

Allmänt

Nu är vi redan inne i sommaren men jag har inte hunnit skriva något sånt här inlägg så vi kör på ändå tycker jag!

25-28e Maj: Barcelona med Alice 1-4 Juni: Summerburst i Göteborg 8e Juni: Alice's student!

Planerna för Juni ser ut såhär:

- Nu väntas några dagar hemma i Stockholm med jobb men redan på onsdag så åker jag och Mathilda till... Kroatien!! Allt är inte bokat än men som det ser ut så ska vi till Split & Hvar då vi ska göra ett samarbete till bloggen därifrån. Dröm! Vi kommer vara borta i fyra nätter och fem dagar, ska bli så himla roligt. Varken jag eller Mathilda har varit i Kroatien, sen är det alltid roligt att få umgås med min bästa vän <3

- Hemma i Stockholm igen vankas det Midsommarfest den 20e!

- Sen på torsdagen den 22a så åker jag förmodligen till Åland där mamma och company spenderar midsommarhelgen!

Sen i Augusti..

.. åker jag till Köpenhamn med Isabelle! Vi kommer dit på fredag morgon och åker hem sent söndag kväll. Vi har fortfarande inte bokat hotell, om ni har några tips får ni gärna mejla mig. ÄLSKAR Köpenhamn så det ska bli fantastiskt.

(Bild lånad av Lovisa!) Och inte nog med det!! Den 17e Augusti åker jag och Mathilda till Paris. Som ni säkert redan vet så har jag varit i Paris en gång men det var när jag var typ 11 så kommer verkligen inte ihåg någonting om jag ska vara ärlig. Det ska bli så kul att få uppleva en stad jag hört såå mycket bra om. När jag kollar på bilder slås jag verkligen av hur otroligt vackert det är. Mathilda har ju varit där flera gånger så hon får agera guide :)

Jag har verkligen en galet rolig sommar framför mig. Tror aldrig att jag har haft såhär många saker inplanerade, känner mig mig att detta kommer vara "the summer of my life" ;)

Gillar