Mina träningsmål för 2019 - Klarade jag dom?

Allmänt, Frågor & Svar, Träning

Som jag tidigare nämnt så tänkte jag gå igenom min mål för 2019 för att se vad jag lyckats med och inte. Jag hittade först ett inlägg där jag skrivit ner mina träningsmål så det får bli det första inlägget och sen i ett separat inlägg kommer mina "vanliga" mål för 2019.
– Vara snäll men hård mot mig själv. Jag måste bli ännu bättre på att hitta balansen mellan att utmana, pusha och vara förstående med mig själv och min egen prestation. Något som jag dock också behöver bli bättre på är att inte bli för besviken på mig själv när allt inte går som jag vill.

Detta tycker jag faktiskt att jag blivit mycket bättre på. Istället för att bli arg/besviken så har jag varit mer förstående med vad jag klarar av och inte klarar av. Träningen ska vara något kul, och visst att jag verkligen vill utvecklas men att bli arg på mig själv för att jag inte kan något jag knappt övat på är inget annat än dumt och onödigt. – Dela med mig mer av träningen i bloggen! Om man tänker på hur mycket jag tränar så är det ganska sjukt hur lite jag skriver om det med tanke på att jag ändå bloggar om mitt liv. Men jag känner att jag inte riktigt identifierat mig som en ”träningsperson” trots att det typ är mitt största intresse. Nu blev det inte riktigt så, men lite. Jag delar med mig mycket mer av min träning detta år än tidigare men det har inte varit i bloggen utan mer på Instagram. Jag tycker verkligen att det är så kul att det blivit så i och med att det faktiskt är en så stor del av mitt liv. – Klara av en over head squat med 50 kg. Jag vet faktiskt inte hur rimligt eller orimligt detta mål är då jag PRECIS börjat öva på just over head squat. I dagsläget har jag bara testat på max 30 kg just för att jag känner att jag vill lära mig. Jag klarar inte av att göra en over head squat på 50 kg men på 45 kg! Jag har inte övat lika mycket på detta som jag först hade som mål men är oavsett väldigt nöjd över min ökning på 15 kilo. – Klara av frivändningar på 55 kg. Här har jag gjort mååånga frivändningar på 30 kg så tror absolut att jag kan klara av att göra en enstaka på rätt mycket högre. Men 55 är i alla fall en riktlinje, sen får vi se vad det bli. Bli bättre på frivändningar i alla fall! Yaaas girl! Jag har gjort squat cleans på 60 kilo som mest tror jag och det känns verkligen superkul att se förändringen. På tal om att vara snäll mot sig själv och inte för hård så är det faktiskt viktigt för mig att påminna mig själv om vilka framsteg jag faktiskt gjort detta år. I början av 2019 gjorde jag push pressar på 25 kilo och höll på att DÖ. Nu klarar jag 40 kilo utan problem och säkert mer än det. Yey!
Början av 2019 med 25 kilo – Träna mer utomhus i vår! Jag vet att jag älskar att träna utomhus men känner oftare att jag har ”lite inspiration” när jag väl ska göra det. Vet seriöst inte om jag sprang utomhus en enda gång 2018.. Eller okej någon gång men max 5. Hahaha nej det har jag verkligen inte gjort. Alltså tror jag tränade ännu mindre utomhus 2019 än vad jag gjorde 2018. - Slå nytt personbästa i marklyft! Det har jag faktiskt gjort!! 2018 tror jag att jag klarade 90 kilo för första gången och under 2019 gick jag till 100 kg för att som mest ha klarat 115 kilo. Målet för nästa år är definitivt att klara 120 kilo, det skulle kännas riktigt mäktigt! – Ge boxning/thaiboxning mer tid i mitt träningsschema. Om det är någonting som verkligen ger mig energikickar utöver det vanliga så är det att fightas. Nu är jag verkligen en nybörjare som bara kört några pass men jag tycker det är sååå kul + att det är en riktigt effektiv och hård träningsform. Nej detta har faktiskt inte fått så mycket mer tid i mitt träningsschema. Det har en rätt enkelt förklaring och det är att jag älskar att träna crossfit vilket jag inte alls ser som något negativt eller som ett misslyckande. Jag tycker dock fortfarande att det är svinkul att boxas och gör det gärna!
Det viktigaste och bästa målet jag uppfyllt inom träning detta år är att ha kul. Fasen vad jag har älskat att träna detta år och jag hoppas och tror att jag tar med mig den glädjen in i 2020. Kan förbereda ett inlägg med mina träningsmål för nästa år också!

Gillar