Moa Mattsson x Bubbleroom

Allmänt

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Igår var det ingen vanlig dag för igår firade jag tillsammans med många andra att den här vackra och grymma donnan släpper en egen klädkollektion! Tillsammans med Bubbleroom har Moa tagit fram en superfin kollektion som släpps imorgon. Ni kan redan nu klicka HÄR för att få se alla plagg på hemsidan. Allt är verkligen så himla fint, eventet var så fint och Moa är så himla duktig. Riktigt stolt över henne <3

På plats fick vi först mingla lite och titta runt på kollektionen. Jag valde ut tre favoriter som jag ska visa er senare i veckan. Denna blus tyckte jag också var så himla fin!

Tröja - LÄNK Såhär gick jag klädd igår. Fick en fråga om varför jag nästan har uppsatt hår nu förtiden. 1. för att jag försöker undvika att använda värmeverktyg och utan det är inte mitt hår så fint. 2. för att det är skönt <3 Hur fin är inte den här tröjan? Höstens bästa köp!

Hur snygga drinkar? Älskar att det fanns alkoholfria också.

Moa fick berätta lite om kollektionen i ett tal och fick som vanligt alla att skratta hahah.

Det bjöds på lunch och kaffe på maten och allt var mycket gott och trevligt. Första gången på sviiinlänge jag var på ett event med alla människor som var där igår. Vissa har jag inte träffat på två år, helt sjukt var tiden springer förbi. Glöm inte att kika in hennes grymma kollektion HÄR!

Gillar