Monday Snapshots

Allmänt, Min dag/helg i bilder

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

I måndags tog jag lite bilder med mobilen som jag tänkte dela med mig av. Här ser ni två bilder jag tog på mig själv innan jag sprang till bussen. Älskar verkligen den här tröjan, den är tyvärr slutsåld men köpt på Ginatricot. Håret är fönat med min varmluftsborste som ni hittar HÄR.

Klänning - LÄNK // Sminkväska - LÄNK Jag åt lunch med Anna och Elsa (mer om det i ett annat inlägg) och efter det skulle jag köpa strumpor. Jag köpte faktiskt inget annat än strumpor men såg en hel del fina saker. Tyckte den mörkblå klänningen var sååå fin. Riktigt stilig :) Necessären var också väldigt fin, smart med flera fack ju.

Jacka - LÄNK Hittade en fantastiskt fin jacka som jag verkligen vill ha men den kanske egentligen är lite för lik en jacka jag redan har. Men HUR fin? Och så mysig :( men så...lik.. en jag har.

Beige topp - LÄNK På tal om jackor så är jag såå nöjd med köpet jag gjorde förra vintern, den beiga jackan jag bär på bilden till höger. Den är från Urban Outfitters. Gillar verkligen att den är så puffig, den är faktiskt riktigt varm :) Sen ville jag köpa den beiga yogatoppen till vänster, verkligen en underbar färg men den var såklart slut i min storlek.

Yogatopp - LÄNK // Tights - LÄNK Okej det här inlägget handlade verkligen bara om materiella saker jag vill köpa men så kan det BLI :) Har ju spanat på detta setet online men har velat testa det då jag ofta ligger mellan S och M i storlek. Byxorna jag testade på bilden ser ut att sitta bra men det gjorde dom inte riktigt och den storleken jag ville ha var slut i butik. Så jag köpte hem toppen och beställde byxorna från deras hemsida istället. Men är glad att jag gick och testade och inte bara chansade.

Gillar