Mondays snapshots

Allmänt, Min dag/helg i bilder

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Haha när pappa flyttade i helgen så hittade jag massor med fotoalbum från när jag och Alice var små. Hittade bland annat massor med bilder från en semester i Italien som vi gjorde tillsammans med Isabelles familj. Min mamma och Isabelles mamma är kusiner, så vi är sysslingar men också väldigt nära vänner vilket vi varit hela livet. Haha det var så kul att se alla dessa gamla bilder, vi satt verkligen ihop under den där resan. Kanske inte superkul för er att se egentligen men men haha. Kan ni se vem som är jag? Det tror jag nog att ni kan ;)
Igår var det ju första måndagen tillbaka med riktiga rutiner så jag och Gustav gick upp vid sju för att äta frukost tillsammans. I söndags kväll hade vi förberett frukosten som bestod av over night oat. Vi blandade havregryn, chiafrön, blåbär, hallon och havremjölk och lät stå under natten, SÅ gott! Till det blev det juice, kokt ägg och mina vitaminer. Vad mysigt det är att äta frukost tillsammans och hinna umgås lite på morgonen innan man är ifrån varandra hela dagen. På tal om det, fatta vad mycket tid man spenderar ifrån dom man egentligen vill vara med hela tiden..
Som ni redan vet så var mina planer igår att möta min redovisningskonsult för att starta upp mitt AB. Det tar lite tid då det ska godkännas saker lite här och var men nu är i alla fall processen igång och min enskilda firma är nedlagd; äntligen! Innan jag mötte henne så gick jag förbi dessa fina blommor utanför Other Stories och blev riktigt sugen på att köpa hem årets första höstbukett snart. Är verkligen en sucker för det mörkröda/lila.
Alltså var inte detta jäkligt snyggt? En kavaj som är varm för utomhusbruk, alltså en kort höstkappa liksom? LÄNK<
Efter mötet så rörde jag mig hemåt för att ta emot vår veckohandling. Vi handlar ju en del via nätet och varje gång vi får hem maten känner jag mig som ett barn på julafton haha.. Det är verkligen så jäkla nice att slippa 1. åka till affären. 2. Släpa och konka. Det blev en riktig storhandling där alla våra måsten/basvaror behövde fyllas på efter sommaren. Man har ju liksom några grejer man alltid vill ha hemma, ni känner säkert igen er. Nu ska jag snart göra mig i ordning för att åka in mot stan, idag ska jag nämligen ha fyra arbetsintervjuer för tjänsten jag annonserade nyligen. Det ska bli riktigt spännande och jag hoppas på att ha hittat min true match i slutet av denna vecka. Vi får hålla tummarna för det åtminstone :)

Gillar