My morning

Allmänt

INLÄGGET INNEHÅLLER EN REKLAMLÄNK

Hej på er! Idag vaknade jag vid kvart över sex och vill ni veta det sjukaste? Jag hade glömt att ställa alarm men ändå vaknade jag när jag skulle vakna, hade lika gärna kunnat sluta med att jag vaknade klockan halv tio av att Mathilda typ hetsringde mig.. Så skönt ändå att man har en inre klocka (ibland). Planen var från början att träna innan jag skulle på en frukost men planerna ändrades och jag började min dag med en frukost hos bloggportalen Nouw. Tycker verkligen dom är så grymma på att ta hand om sina profiler (och andra) genom att dra ihop grejer som dessa. Vill verkligen tipsa er som funderar på att börja blogga att köra på Nouw, dom har ett superenkelt bloggverktyg!

Det bjöds på frukost från Mahalo Hälsocaféet (my favorite!!) och det var som alltid väldigt gott.

Såhär ser jag ut idag! Hur mysig är inte min nya tröja? Ni hittar den HÄR. Kände mig faktiskt lite vårig idag, som en påskyckling.. Man ba snälla vem känner sig som en PÅSKKYCKLING för att man har gult på sig hahaha..

Förutom god frukost fick vi en föreläsning av Peppe Ekmark, tyvärr var jag tvungen att gå innan den var klar men wow vad han fångade min uppmärksamhet och intresse. Han pratade bland annat om att en bra karriär inte alltid betyder en bra mående. ÄLSKAR folk som vågar prata om psykisk ohälsa, och just om det faktum att bara för att allt ser bra utåt så behöver inte det betyda att allt känns bra inåt. Vi fick två böcker skrivna av honom och först var min tanke att det är en rolig julklapp att ge till någon annan men sen började jag läsa på baksidan av böckerna och bestämde mig snabbt för att behålla dom själv ;)

Jag var "tvungen" att avlägsna mig lite tidigare än alla andra då jag och Mathilda skulle träna tillsammans och idag stod ben och rumpa på schemat. När bilden tog körde jag en favorit som är att köra knäböj men att stanna med rumpan på bänken bakom, slappna av och sen ställa mig upp igen; det får rumpan att BRINNA. Det blev ett ganska kort pass då Mathilda skulle iväg och träna, samt att vi hade så mycket att prata om att det var lite svårt att fokusera men det gjorde mig ingenting! <3

Efter gymmet gjorde jag mig i ordning för att sen åka och jobba på Kaffeverket, ett café som ligger vid St Eriksplan. Tycker det är lagom stort och det är oftast väldigt lugnt och behaglig ljudnivå förutom när det är lunchrush. Och ja här planerar jag att sitta tills jag fått tillräckligt mycket gjort för att åka hem och chilla i soffan.

 

Det var min morgon/förmiddag hörni! <3

Gillar