MYS-FREDAG & NYA PLANER

Allmänt

Men snälla min besatthet av den här individen kommer ALDRIG ta slut. Vad bra det kommer gå för mig att inte fota sönder mitt framtida barn känner jag nu :) Integritet är diffust efter att ha spenderat halva sitt liv på internet. Aja, Bella bryr sig nog inte, hoppas jag.. Idag är hemma hos Vilma och jobbar. Gustav började känna sig lite hängig här om dagen och vi har därför separerat, tillfälligt. Han får bo hemma i vår lägenhet, jag bor kvar hos mamma och han kan såklart inte följa med på vår hotellhelg :( Känns verkligen så himla trist men vi får såklart skjuta på det i och med DESSA TIDER (är så trött på att säga så).

Hotellet gick inte att av eller omboka så jag tar med mig Vilma istället vilket ska bli jättemysigt. Vi ska väl egentligen ta över mina och Gustavs planer som innefattade: träna, basta, mysa, beställa hämtmat, chilla, strosa på stan.

Idag har jag varit och lämnat mat utanför lägenhetsdörren till Gustav, spelat in ett samarbete och bara jobbat lite framför datorn helt enkelt. Om någon timme lär väl jag och Vilma röra oss in mot stan för att checka in på hotellet. Mer om det i en vlogg! Kraaam

Gillar