Näst sista avsnittet: BIKTEN!

Allmänt

Då börjar det verkligen närma sig slutet hörni.. Vi förlängde ju podden med en vecka så idag är det näst sista avsnittet och inte sista. Ett av våra mest uppskattade avsnitt var bikten som vi gjorde för kanske ett år sedan. Efter det gjorde vi sex-bikten och nu är vi här med ännu ett bikt-avsnitt. Skratt utlovas hahaha! Känns verkligen SÅ konstigt att vi spelar in vårt sista avsnitt nu på fredag men samtidigt helt rätt. Det känns som att tiden är kommen att lägga podden bakom sig i ett avslutat kapitel. Om det finns något speciellt ni vill att vi ska ta upp i sista inspelningen så mejla mathildaochandrea@gmail.com!

Annars då? Det är tisdagsmorgon och det var riktigt tungt att vakna imorse. Min kille fick halvt dra mig upp ur sängen hehe. Oavsett hur trött jag är när jag väl vaknar så går det rätt fort för mig att vakna till när jag väl är uppe. Och även om jag inte har något inplanerat förens 11.30 så vill jag ändå gå upp med honom vid halv sju för rutinernas skull. Sen är det även trevligt att hinna hänga lite på morgonen i och med att vi är ifrån varandra hela dagarna. 11.30 ska jag i alla fall på ett Box N Burn-pass och sen ska jag hem. Egentligen skulle jag varit hundvakt men det blev ändrade planer.

Förresten, kommer ni ihåg att jag förra veckan nämnde tre saker jag var glad/tacksam över? Tänkte försöka klämma in det någon gång i veckan som en påminnelse till er att göra samma. Ni får gärna skriva en kommentar med vad ni är glada över just nu. Att skriva ner något gör det ofta mer verkligt! :)

☀️ Något som kändes riktigt bra är att jag och Gustav lyckats laga två riktigt goda middagar när vi egentligen känt att vi "inte har nåååågonting hemma". Vi har alltså gjort två ihop-släng-middagar som ändå blivit väldigt goda. Igår gjorde vi någon väldigt alternativ variant av bolognese utan tomatkross med bönor och lite annat som fanns i skafferit. Bara att försöka vara lite kreativ! Måste bli bättre på det.

☀️ Igår kom det snöflingor från himlen när vi var påväg hem från träningen. Det gjorde mig väldigt glad. Tyvärr syns inga spår av det idag men det var så fint och mysigt.

☀️ Jag jobbade verkligen superbra igår och fick sååå mycket gjort. Stolt över mig själv för det! Har införskaffat mig en liten vecko-kalender där jag har börjat skriva upp alla inlägg jag ska göra, vilken tid de ska komma upp osv och känner verkligen att den överblicken underlättar för mig.

Ha en fin dag <3

Gillar