Nelly Midsummer

Allmänt

Alla bilderna har jag tagit från Molly!

Igår vid 17.00 åkte jag och Mathilda till Nybrokajen för att hoppa på Nellys festbåt som skulle gå mot okänd destination. Vi alla undrade verkligen vart vi kunde vara påväg någonstans, det är alltid så spännande med överraskningar. Det är bra för mitt kontrollbehov att bara go with the flow haha :)
Efter en timmes båttur ungefär så hoppade vi av vid Drottningholms slott för att sen slussas in i bussar som skulle ta oss vidare. Vi åkte ut mot Färingsö och till slut kom vi fram till Svartsjö slott. Wow vad fint det var där alltså. perfekt ställe att ha konferens, fest, bröllop osv på. Det var fint dukat i långbord under tält vilket var skönt då det ibland kom lite regndroppar.

Trots mörka moln lyckades solen kika fram då och då. Så skönt att det inte var för kallt, det var ju inte varmt men inte så att jag frös liksom. Det var verkligen en sjukt härlig stämning. DJ'n som spelade var typ min soulmate, jag har ALDRIG varit med om att någon spelat låt på låt som jag till 100% ÄLSKAR. Alltså VARJE låt, det var helt sjukt.

Hur mysigt var det inte i det gigantiska tältet? Det fanns i riktigt midsommaranda snaps och det sjöngs snapsvisor.

Ser smått obehaglig ut + att det är vatten hahah. Man ba coolt :)

Alltså hur FINT!? Magiskt är ordet för kvällen. Hade verkligen sååå kul vilket ni som kollat min story säkert redan märkt hehe.

Alla bilderna har jag tagit från Molly!

Gillar